Οδηγός αγοράς: Τα cargo παντελόνια είναι το πιο relevant σχέδιο της σεζόν και έχουμε τα 5 καλύτερα

Το μόνο ίσως παντελόνι που αξίζει μια θέση στη wish list του Ιανουαρίου.

Η δεκαετία του 2000 ήταν το μεγαλύτερο inspo για το 2022 και θα συνεχίσει να είναι και για το 2023. Οπότε και όλες οι κορυφαίες τάσεις της μόδας θα επανέλθουν αντίστοιχα. Ξέρω ότι όλα αυτά σου μοιάζουν κάπως μακρινά, αφού αυτή ήταν η εποχή που η μαμά σου ήταν νέα και εσύ αγέννητη, αλλά σκέψου πόσο πιο εύκολο θα είναι να μάθεις για το στυλ της εποχής μόνο με μία μικρή συζήτηση μαζί της. Όπως θα διαπιστώσεις, λοιπόν, τα φαρδιά baggy παντελόνια, που θεωρείς σήμερα τελευταία λέξη της μόδας, έκαναν την εμφάνιση τους πρώτα στα 00s. Και το πιο δημοφιλές σχέδιο ήταν τα cargo pants.

Η Sydney Sweeney με τη mini δερμάτινη φούστα που θέλουμε τη νέα χρονιά

https://www.instagram.com/p/ChEdSbvNTIP

Cargo λέμε τα παντελόνια που έχουν μεγάλες εξωτερικές τσέπες ραμμένες στο πλάι, είτε πιο ψηλά στους γοφούς, είτε και λίγο πιο χαμηλά στα γόνατα. Το cargo style έχει κυριαρχήσει τόσο σε φούστες όσο και στα παντελόνια και κάνει δυναμικό come back στο street style. Με μια ματιά στα social media θα διαπιστώσεις ότι τα πιο ενημερωμένα fashion girls κάνουν ήδη τα πιο cool σύνολα με cargo παντελόνια. Εσύ δεν έχεις ακόμη βρει το δικό σου αγαπημένο; Να σε ενημερώσω ότι αμέσως μετά τις γιορτές τα καταστήματα βάλανε προσφορές, οπότε σδεν θα χρειαστεί να ξοδέψεις όλο σου το χαρτζιλίκι για ένα παντελόνι.

https://www.instagram.com/p/Cjlf8aPMiqu

Τα μονόχρωμα σχέδια είναι πάντα μια καλή λύση και ταιριάζουν με όλα, αλλά το ίδιο ισχύει και για ένα cargo παντελόνι σε στρατιωτικό μοτίβο. Είναι must! Αν θέλεις κάτι άνετο, τότε πρέπει να επενδύσεις σε μία φόρμα σε στυλ cargo και θα έχεις το πιο βολικό παντελόνι για το σχολείο! Παρακάτω τα items που ξεχωρίσαμε για σένα.

Η Αφροδίτη Λιάντου με το total denim σύνολο που θα σε ξετρελάνει

Tα πέντε καλύτερα σχέδια της αγοράς για να υιοθετήσεις την τάση:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved