Η Sydney Sweeney με τη mini δερμάτινη φούστα που θέλουμε τη νέα χρονιά

Η Sydney σε συνεργασία με τη Miu Miu δημιούργησε τη δική της capsule collection και η εμφάνισή της τη βραδιά του launching μάς εντυπωσίασε.

Αν παρακολουθείς «Euphoria», τότε σίγουρα η αγαπημένη σου πρωταγωνίστρια θα είναι η Sydney Sweeney. Η γνωστή ηθοποιός, αν και μόνο 25 χρόνων, έχει κατακτήσει τις καρδιές του κοινού και έχει γίνει η αγαπημένη του κοινού σε όλο τον κόσμο. Δεν είναι, όμως, μόνο ο ρόλος της στη σειρά, αλλά και η προσωπικότητα και το στυλ της, που έχει ξετρελάνει του fans και είναι πολύ λογικό, αν σκεφτεί κανείς τα red carpet looks της, αλλά και τις προσωπικές της εμφανίσεις. Η Sydney έχει τη δική της αισθητική και αυτό φαίνεται να εκτίμησε και ο κορυφαίος Ιταλικός οίκος Miu Miu, που δημιούργησε μια mini capsule συλλογή, με τις επιλογές της Sydney.

Η Sydney Sweeney μπορεί να είσαι εσύ ή η συμμαθήτριά σου - Το bullying για το σώμα και η «νίκη» της

Η συλλογή παρουσιάστηκε στο κατάστημα του οίκου στη Νέα Υόρκη, όπου η Sydney εμφανίστηκε με το πιο cool σύνολο με δερμάτινη φούστα και ασορτί jacket. Πιο συγκεκριμένα, η αγαπημένη ηθοποιός του «The White Lotus» φόρεσε τη low rise εκδοχή της μαύρης, δερμάτινης φούστας του οίκου, με τη matching ζώνη με τη χρυσή αγκράφα. Από πάνω έβαλε και ένα crop πουκάμισο με ρίγες, σε μπλε-λευκό combo, και ολοκλήρωσε με το δερμάτινο μπουφάν της Miu Miu. Μία mini, shoulder bag και ένα ζευγάρι μαύρε μπότες ήταν τα ιδανικά συστατικά, για να απογειώσει το look.

https://www.instagram.com/p/CmMxNSQgRjV

H ίδια έφτασα λαμπερή και cool στο event και φωτογραφήθηκε μπροστά από τις επιλογές της, τη μικρή αυτή capsule collection, που δημιούργησε μαζί με τη Miu Miu. Το beauty look της ήταν σε φυσικούς τόνους, ενώ τα μαλλιά της έχουν γίνει πλέον κάπως πιο σκούρα, χωρίς το γνώριμο ξανθό, που την έχουμε συνηθίσει.

Δες το look της Sydney στην παρακάτω gallery:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved