Τα οφέλη του micellar water είναι πολλά - 10 που πρέπει να έχεις στο beauty ραντάρ σου

Ένα Micellar Water πρέπει σίγουρα να υπάρχει στο νεσεσέρ σου!

Το Micellar Water είναι ένα προϊόν περιποίησης δέρματος πολλαπλών χρήσεων που έχει γίνει αγαπημένο μεταξύ των beauty experts, των δερματολόγων, και φυσικά όλων εμάς! Παρασκευάζεται χρησιμοποιώντας καθαρό νερό, γλυκερίνη και ήπιες επιφανειοδραστικές ουσίες, οι οποίες είναι ενώσεις που χρησιμοποιούνται για τον καθαρισμό του προσώπου μας.

Τα μόρια αυτών των ήπιων επιφανειοδραστικών ενώνονται για να σχηματίσουν μικκύλια, έναν τύπο σφαιρικής χημικής δομής που βοηθά στην απομάκρυνση της βρωμιάς και της λιπαρότητας από το δέρμα.

mascara tips

Πώς θα φοράς mascara like a pro - Tips που θα σου λύσουν τα χέρια (+10 για να διαλέξεις)

Κάθε κοπέλα πρέπει να έχει στο νεσεσέρ της ένα Micellar Water

Το Micellar Water δεν είναι μόνο εύκολο ως προς τη χρήση του για τη γρήγορη αφαίρεση του μακιγιάζ σου (ναι, για εκείνο το βράδυ που βαριέσαι απίστευτα πολύ να κάνεις τη σωστή περιποίηση του προσώπου σου μιλάω), αλλά επίσης είναι και εξαιρετικά αποτελεσματικό στην αφαίρεση ρύπων, και λιπαρότητας. Άσε που καθαρίζει τους πόρους ενώ ταυτόχρονα τονώνει το δέρμα.

Επιπλέον, δεν περιέχει αλκοόλ και μπορεί να βοηθήσει στην ενυδάτωση του δέρματος, ενώ μειώνει τον ερεθισμό και τη φλεγμονή, διατηρώντας έτσι το δέρμα σου απαλό, ελαστικό και λείο. Γι΄αυτό και εγώ σήμερα, θα σου προτείνω 10 Micellar Water που αξίζει να έχεις στον μπουντουάρ σου και που θα κάνουν τη ζωή σου σίγουρα λίγο πιο εύκολη!

Σου έχω 5 οφέλη και χρήσεις του micellar water

#1. Ενισχύει την ενυδάτωση του δέρματος

Οι περισσότεροι τύποι Micellar Water διαθέτουν ενυδατικές ενώσεις όπως η γλυκερίνη, η οποία έχει αποδειχθεί ότι βοηθά το δέρμα να διατηρήσει την υγρασία πιο αποτελεσματικά. Σε μια μελέτη, η εφαρμογή γλυκερίνης σε ερεθισμένο δέρμα ήταν αποτελεσματική στην αποκατάσταση της ενυδάτωσης του δέρματος και στην ενίσχυση της λειτουργίας του φυσικού φραγμού του δέρματος εξίσου.

Η γλυκερίνη επίσης, μπορεί να βοηθήσει στην επιτάχυνση της επούλωσης των πληγών, στην προστασία από ερεθισμούς και στη βελτίωση της ενυδάτωσης όταν εφαρμόζεται τοπικά. Επιπλέον, οι επιφανειοδραστικές ουσίες που εμπεριέχονται στο νερό micellar, είναι πολύ ήπιες και λιγότερο ερεθιστικές, καθιστώντας το μια εξαιρετική επιλογή για άτομα με ξηρό δέρμα.



#2. Αφαιρεί μακιγιάζ και όλα τα υπολείμματα

Το Micellar Water χρησιμοποιείται συχνά για την αφαίρεση του μακιγιάζ, της βρωμιάς και της λιπαρότητας από το δέρμα. Αρκετά από τα συστατικά του μπορούν να αυξήσουν τη διαπερατότητα του δέρματος, επιτρέποντας βαθύτερο καθαρισμό.

#3. Καλό για όλους τους τύπους δέρματος

Το Micellar Water είναι απίστευτα ευέλικτο και κατάλληλο για σχεδόν κάθε τύπο δέρματος, ανεξάρτητα από το αν έχεις ξηρό, λιπαρό ή κανονικό δέρμα. Είναι ιδιαίτερα ωφέλιμο για άτομα με ευαίσθητο δέρμα ή ακόμη και με ακμή.

#4. Διατηρεί το δέρμα καθαρό

Το Micellar Water θα μπορούσε να βοηθήσει στη διατήρηση καθαρής επιδερμίδας, ειδικά για όσες έχουν ακμή, φραγμένους πόρους ή επίμονες κηλίδες. Καταστάσεις όπως η ακμή προκαλούνται συχνά από φραγμένους πόρους, οι οποίοι μπορεί να μολυνθούν και να μετατραπούν σε σπυράκια.

Επιπλέον, το micellar water μπορεί να εφαρμοστεί χρησιμοποιώντας μόνο ένα βαμβάκι. Έτσι, δεν χρησιμοποιείς σφουγγαράκια προσώπου και πετσέτες που μπορούν να μεταδώσουν μικρόβια και βακτήρια.

#5. Βολικό beauty item

Εκτός από όλα τα οφέλη που σχετίζονται με το micellar water, αυτό το ισχυρό προϊόν είναι βολικό και εύκολο στη χρήση και μπορείς να το έχεις παντού μαζί σου.



Λειτουργεί ως ντεμακιγιάζ, καθαριστικό και τονωτικό, και είναι εξαιρετική επιλογή για ταξίδια αν θες να εξοικονομήσεις χώρο και να μην πάρεις μαζί όλα τα προϊόντα καθαρισμού του προσώπου σου.

10 Micellar Water για να διαλέξεις!

mac miselare

MAC-LIGHTFUL C3 MICELLAR WATER MAKE UP REMOVER

apivita

APIVITA-ΝΕΡΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ MICELLAIRE

avene

AVENE-CLEANANCE EAU MICELLAIRE

vichy

VICHY-PURETE THERMALE MINERAL MICELLAR WATER

biotherm

BIOTHERM-BIOSOURCE EAU MICELLAIRE

loreal

L’ORÉAL PARIS-MICELLAR WATER

garnier

GARNIER-MICELLAIRE HYALURONIC ALOE

bioten

BIOTEN-MICELLAR WATER ΓΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ/ΜΙΚΤΕΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΕΣ

la roche poshe

LA ROCHE POSAY-OIL-INFUSED MICELLAR WATER ULTRA

nivea

NIVEA-Micellar Νερό Καθαρισμού 3 σε 1

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Fluffy Brow Look: Τα πλούσια φρύδια είναι τάση - 10 προϊόντα για να τα πετύχεις

Addicted to perfumes! 10 μεθυστικά αρώματα κατάλληλα για κάθε περίσταση

It's skincare time! 10 sheet masks για κάθε ανάγκη της επιδερμίδας σου

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved