Addicted to perfumes! 10 μεθυστικά αρώματα κατάλληλα για κάθε περίσταση

Το άρωμα σου θα έχει μια essence από σανδαλόξυλο. Ό,τι πρέπει για να γοητεύσεις στο πέρασμά σου!

Το σημερινό μας θέμα θα έχει μια essence από… σανδαλόξυλο! Έχεις περάσει ποτέ από κάποιον που μυρίζει τόσο όμορφα που να σε κάνει να σταματήσεις αμέσως; Το πιθανότερο είναι ότι το άρωμα που έχει επιλέξει περιέχει σανδαλόξυλο.

Όταν αυτό συνδυάζεται με άλλες νότες, μπορεί να μεταμορφωθεί σε ένα άρωμα, που ταιριάζει σε κάθε περίπτωση και διάθεση. Θέλεις κάτι θηλυκό και λουλουδάτο; Αναζήτησε σανδαλόξυλο σε συνδυασμό με φρουτώδεις νότες όπως άνθη πορτοκαλιάς ή γιασεμί.

green nails

Γίνε η nail queen του 2022! Οι 9 πιο hot αποχρώσεις που πρέπει δοκιμάσεις στα μανικιούρ σου

Μήπως θέλεις ένα πιο εκλεπτυσμένο άρωμα; Σε αυτή την περίπτωση, το σανδαλόξυλο σε συνδυασμό με πλούσιες νότες όπως ο μόσχος και το κεχριμπάρι είναι η super WOW επιλογή. Είτε έτσι είτε αλλιώς, υπάρχει ένα άρωμα για όποια θέλει να μυρίζει… «μεθυστικά».

Τι είναι το σανδαλόξυλο

Το σανταλόξυλο προέρχεται από το δέντρο Santalum, το οποίο είναι εγγενές στην Ινδία και τη νότια Ασία. Αυτά τα δέντρα αναπτύσσονται αργά και παράγουν λεπτόκοκκο αρωματικό ξύλο που παραμένει αρωματικό για δεκαετίες. Όταν το δέντρο είναι αρκετά ώριμο - συνήθως μεταξύ 40 και 80 ετών, ο φλοιός του περνά από μια διαδικασία που ονομάζεται απόσταξη με ατμό για την εξαγωγή του ελαίου σανταλόξυλου.

Χάρη στη μακροχρόνια πεποίθηση ότι το σανταλόξυλο μπορεί να βοηθήσει να ηρεμήσει το σώμα και το μυαλό, το έλαιό του είναι συχνά μια καλή επιλογή για την δημιουργία ενός έντονου, «ζεστού» αρώματος σε μια ποικιλία από αρώματα, κεριά και προϊόντα αρωματοθεραπείας.

perfume e

Πώς μυρίζει το σανδαλόξυλο

Το σανδαλόξυλο είναι ένας πολύπλευρος συνδυασμός γλυκών, γήινων, λουλουδάτων, και λίγο πιο «πικάντικων» νοτών. Αν αυτό σου φαίνεται να είναι λίγο μπερδεμένο, τότε απλώς σκέψου το ως ένα ζεστό και ανακουφιστικό άρωμα, σαν να χουχουλιάζεις κάτω από μια ζεστή κουβέρτα κατά τη διάρκεια μιας καταιγίδας. Εμένα τέτοιο vibe μου δίνει, και τρελαίνομαι!

Είναι το είδος του αρώματος που είναι ιδανικό για τους πιο κρύους μήνες, και μιας που σε λίγες μέρες θα καλωσορίσουμε τον Φεβρουάριο, νομίζω είναι μια καλή ιδέα να δοκιμάσεις ένα καινούργιο άρωμα.

Ετοιμάσου να αλλάξεις το «χαρακτηριστικό» σου άρωμα

Λοιπόν, η προσθήκη σανδαλόξυλου σε ένα μείγμα από άλλες νότες έχει μια ικανότητα- σαν χαμαιλέοντας- να προσθέτει ζεστασιά χωρίς να υπερισχύει των άλλων συστατικών.



Τώρα που σου έδωσα μια ιδέα γι’ αυτή τη μεθυστική μυρωδιά, υποθέτω ότι είσαι έτοιμη να εξερευνήσεις μερικά αρώματα για να προσθέσεις στη συλλογή σου. Σου έχω συγκεντρώσει 10 δελεαστικά και κατά τη γνώμη μου, super hot αρώματα με σανδαλόξυλο, που είναι σίγουρο ότι θα τα λατρέψεις.

michael kors

MICHAEL KORS GLAM JASMINE EAU DE PARFUM

Θα το λατρέψεις!

armani perfum

ARMANI CODE FOR WOMEN EAU DE PARFUM

Αξίζει να το δοκιμάσεις!

prada perfume

PRADA-AMBER DELUXE EAU DE PARFUM

Θα γίνει το επόμενο αγαπημένο σου άρωμα.

hermes twilly

HERMES-TWILLY D'HERMÈS EAU DE PARFUM

Το άρωμα που θα σε ταξιδέψει με τη μυρωδιά του.

myway armani

ARMANI-MY WAY EAU DE PARFUM INTENSE

Θα σε μαγέψει!

Συνέχισε στην gallery, για να δεις ακόμη περισσότερα αρώματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα Χριστούγεννα θέλουμε κόκκινα χείλη! 10 κόκκινα κραγιόν μόνο για σένα

Μην ξεχνάς την ενυδάτωση τον χειμώνα! 10 κρέμες σώματος για τέλεια επιδερμίδα

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved