Τα 10 πιο ωραία βερνίκια νυχιών για το καλοκαίρι- Δεν θα ξέρεις ποιο να διαλέξεις

Όλα τα καλοκαιρινά χρώματα που αξίζει να δοκιμάσεις στο μανικιούρ και στο πεντικιούρ σου είναι εδώ!

Το καλοκαίρι για μένα σημαίνει χρώματα! Δύσκολα επιλέγω να φορέσω στην καθημερινότητά μου ρούχα σε σκούρες αποχρώσεις, όπως το μαύρο, το καφέ ή το γκρι.

Αντ’ αυτών, λατρεύω τα κόκκινα, τα φούξια, τα κίτρινα outfits και τις ίδιες επιλογές κάνω και στο μανικιούρ και πεντικιούρ μου. Γιατί αν δεν βάψω τα νύχια μου σε φωτεινά χρώματα το καλοκαίρι, πότε θα το κάνω; Γι΄αυτό ακριβώς προτιμώ τα πιο φωτεινά και χρωματιστά βερνίκια νυχιών!

Βρήκαμε ποιο είναι το αγαπημένο βερνίκι νυχιών της Selena Gomez

Βάλε χρώμα στα nail art σου

Στην αγορά κυκλοφορεί πληθώρα από χρωματιστά βερνίκια νυχιών, που… μόλις τα δεις σίγουρα θα θέλεις να τα αποκτήσεις. Γι’ αυτό κι εγώ έκανα το ρεπορτάζ αγοράς μου και βρήκα για εσένα στην παρακάτω gallery όχι ένα, όχι δύο, αλλά δέκα χρωματιστά βερνίκια νυχιών.

Αν δεν είσαι τόσο fan του έντονου χρώματος έχω και pastel αποχρώσεις, μην ανησυχείς.

https://www.instagram.com/p/CQtyA1xBi4u/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι τάσεις στα νύχια για το καλοκαίρι

Θα μου πεις… Δεν έχεις ιδέες πώς να χρησιμοποιήσεις μόνη σου αυτά τα χρωματιστά βερνίκια! Θα πάρεις ως μπούσουλα τα nail trends και θα δημιουργήσεις ultra chic μανικιούρ και πεντικιούρ.



Αυτό το καλοκαίρι, λοιπόν, λέμε «ναι» στα floral και minimal nail art, αλλά και στο γαλλικό μανικιούρ. Όχι, όμως, στο κλασικό γαλλικό σχέδιο με τη λευκή γραμμή. Η γραμμή στα νύχια σου αυτήν τη σεζόν πρέπει να έχει χρώμα!

«Παίξε» με διαφορετικά χρώματα γραμμής στο γαλλικό μανικιούρ και πεντικιούρ σου ή κάνε διαγώνιες γραμμές για να… ξεχωρίσεις. Αυτό το καλοκαίρι, άλλωστε, όλα επιτρέπονται!

Cover photo: @opi_professionals

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved