Βρήκαμε ποιο είναι το αγαπημένο βερνίκι νυχιών της Selena Gomez

Μπορείς να φανταστείς σε τι χρώμα είναι;

Τη Selena Gomez τη λατρεύουμε. Σίγουρα θα το έχεις καταλάβει. Μας αρέσει πάρα πολύ ως τραγουδίστρια, αλλά ακόμη περισσότερο συγκινούμαστε που δεν ντρέπεται να μοιραστεί προσωπικά της προβλήματα με τους θαυμαστές και followers της. Είναι αληθινή και ειλικρινής σε κάθε πτυχή της ζωής της.

Εκτός από όλα αυτά, όμως, αγαπάμε πολύ και τη συνολική εικόνα της Selena. Μας αρέσουν οι beauty επιλογές της, τα μαλλιά της, το μακιγιάζ της και η υπέροχη επιδερμίδα της. Γι’ αυτό, άλλωστε, πάντα ψάχνουμε και ερευνάμε σχολαστικά μέχρι να βρούμε τι προϊόντα και τι tips χρησιμοποιεί, ώστε να τα δοκιμάσουμε κι εμείς. Θυμάσαι που πριν λίγο καιρό σού αποκαλύψαμε το καθημερινό μακιγιάζ της (δες εδώ); Ήταν πάρα πολύ διακριτικό και εύκολο.

Τώρα, λοιπόν, μετά από αναζήτηση ημερών βρήκαμε ποιο είναι το αγαπημένο της βερνίκι για τα νύχια. Κατ’ αρχάς, είναι σε ένα κλασικό και διαχρονικό χρώμα, που σίγουρα κάποια στιγμή το έχεις δοκιμάσει κι εσύ. Είναι ό,τι πρέπει για τον χειμώνα και ό,τι πιο ιδανικό μπορείς να κάνεις στα νύχια σου τα Χριστούγεννα. Η Selena έβαψε, μάλιστα, με αυτό τα νύχια της πριν μερικές ημέρες με τη βοήθεια του nail artist της, Tom Bachik. Να το πάρει το ποτάμι;

https://www.instagram.com/p/CIWTf25HAGq/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το αγαπημένο βερνίκι νυχιών της Selena Gomez, λοιπόν, είναι σε κόκκινο, φλογερό χρώμα και θα σου αποκαλύψουμε ακριβώς ποιο είναι στην παρακάτω gallery. Δε θα σε αφήσουμε έτσι, όμως. Θα σου προτείνουμε ακόμη τέσσερα βερνίκια σε κόκκινο χρώμα για να έχεις ποικιλία και να διαλέξεις κι εσύ με ποιο θα κάνεις το μανικιούρ των γιορτών. Κάνε scroll, λοιπόν, και ανακάλυψε τα πιο ωραία και πιο hot κόκκινα βερνίκια.



Διάβασε ακόμα: Βρήκαμε στο TikTok το απόλυτο trick για να καλύπτεις τα σπυράκια

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved