Peachy lips: 10 πορτοκαλί κραγιόν για τα καλοκαιρινά σου μακιγιάζ

Το item που πρέπει να προσθέσεις asap στο νεσεσέρ σου.

Τα χείλη μας είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που παρατηρεί κάποιος στο πρόσωπό μας. Όλα τα κορίτσια θέλουμε να δείχνουν juicy και γεμάτα γι' αυτό φοράμε κραγιόν και lip gloss που τα τονίζουν. Είναι εντυπωσιακό πως μία σωστή απόχρωση κραγιόν μπορεί να μεταμορφώσει όλη την εμφάνισή σου, να φωτίσει το πρόσωπο και να αναδείξει τα χαρακτηριστικά του.



Καλοκαιρινό μακιγιάζ

To πορτοκαλί-ροδακινί κραγιόν είναι το νέο hot trend αυτής της σεζόν. Νεανικό, cool και παιχνιδιάρικο, ταιριάζει εξίσου σε ξανθιές και μελαχρινές οπότε έχεις κάθε λόγο να το δοκιμάσεις. Φόρεσέ το με bronze σκιές ματιών για να φτιάξεις μοναδικά καλοκαιρινά makeup.

Τι να επιλέξεις

Το μυστικό είναι να επενδύσεις σε αποχρώσεις του πορτοκαλί που πάνε προς το nude ή προς το κόκκινο και όχι στις πιο φλούο γιατί δείχνουν υπερβολικές στην καθημερινότητα.

xeili2

Tips για ζουμερά χείλη

1) Αν έχεις αφυδατωμένα χείλη κάνε scrub ή άπλωσε μια γενναία στρώση από το αγαπημένο σου lip balm.

2) Μην ξεχνάς το περίγραμμα των χειλιών. Με ένα μολύβι σε απόχρωση ίδια ή κοντινή με αυτή του κραγιόν σου σχεδίασε το εξωτερικό των χειλιών και στη συνέχεια γέμισε και το εσωτερικό τους.

3) Μπορείς πάντα να προσθέσεις ένα lip gloss για extra όγκο και λάμψη.

Πηγή κεντρικής: imaxtree.com

Shopping guide: 9 body mist που μυρίζουν καλύτερα από το άρωμά σου



Στη gallery που ακολουθεί βρήκα και συγκέντρωσα για εσένα μερικά από τα ωραιότερα ροδακινί κραγιόν της αγοράς. Δεν θα ξέρεις ποιο να διαλέξεις!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved