Shopping Guide: 6 biker shorts που θα φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ

Είναι αναμφίβολα ένα από τα items που χρειάζεσαι για υπέροχες, άνετες εμφανίσεις.

Τα ποδηλατικά κολάν μπήκαν στις ζωές μας τα τελευταία χρόνια και έγιναν ένα από τα πιο αγαπημένα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας. Μοντέρνα, θηλυκά και απόλυτα νεανικά αποτελούν ιδανική επιλογή για all day εμφανίσεις στην πόλη και όχι μόνο.

Βασικό πλεονέκτημα των biker shorts είναι ότι μπορούν να φορεθούν με όλα τα t-shirts, τα φούτερ και τα κορμάκια σου για να συνθέσουν υπέροχα street style looks. Δεν είναι λίγες οι celebrities που τα έχουν φορέσει παραδίδοντας μαθήματα στυλ ανάμεσά τους οι: Dua Lipa, Kylie Jenner, Kendall Jenner, Hailey Bieber κ.ά.

Αξίζει να τα φορέσεις στο γυμναστήριο, στη βόλτα ή σε μια έξοδο με φίλους, φροντίζοντας πάντα να κάνεις σωστούς συνδυασμούς. Προσπάθησε να μην αφήνεις πολύ εκτεθειμένο το πάνω μέρος και ιδανικά πρόσθεσε ένα στυλάτο jacket που θα κάνει τη διαφορά.

Τα εμπορικά καταστήματα λειτουργούν ξανά και έτσι εμείς έχουμε την ευκαιρία να βγούμε για shopping και να αναζητήσουμε το ποδηλατικό κολάν που θα απογειώσει όλα μας τα outfits. Eπένδυσε σε ένα μονόχρωμο κολάν που θα φοράς κυριολεκτικά με τα πάντα ή σε ένα με έντονα χρώματα και prints. Στη gallery που ακολουθεί βρήκαμε και συγκεντρώσαμε για εσένα μερικά από τα ωραιότερα ποδηλατικά κολάν της αγοράς.

Δες επίσης: O Justin Bieber έκανε εξομολόγηση στη Billie Eilish και εκείνη τρελάθηκε (vid)

https://www.instagram.com/p/CM-cKgkHwoF/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πηγή κεντρικής: @lissyroddyy

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved