Shopping Guide: Όλα τα τζιν πουκάμισα που θα φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ

Ιδανικά για τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις σου.

Όπως έχουμε επανειλημμένα αναφέρει, η μόδα κάνει κύκλους φέρνοντας συχνά παλαιά trends στο προσκήνιο. Μεγαλώνοντας μαθαίνουμε να εκτιμάμε όλες τις διαχρονικές τάσεις αφού μπορούν να φορεθούν ξανά και ξανά, βγάζοντάς μας ασπροπρόσωπες.

Το τζιν είναι με διαφορά το πιο κλασικό, αγαπημένο και must-have ύφασμα σε κάθε κοριτσίστικη ντουλάπα. Όλες έχουμε αρκετά παντελόνια, μπουφάν, jackets και άλλα denim κομμάτια που μας συντροφεύουν στις καθημερινές μας εμφανίσεις. Υπάρχει ωστόσο ένα item που όλα δείχνουν ότι θα κάνει χαμό φέτος και δεν είναι άλλο από το τζιν πουκάμισο.

Άνετο, κομψο, μοντέρνο και νεανικό, ταιριάζει σε όλες ενώ μπορεί να φορεθεί με πολλούς εντυπωσιακούς τρόπους. Συνδυάζεται πανεύκολα με τα κολάν, με τα jeans σου, με φούστα ή σορτς, συνθέτοντας υπέροχα ντυσίματα. Μιας και διανύουμε την ανοιξιάτικη σεζόν, αξίζει να δοκιμάσεις άμεσα τον εξής συνδυασμό: τζιν πουκάμισο με φλοράλ παντελόνι ή φούστα.

Γενικά τόλμησε να φτιάξεις mix n' match σύνολα σύμφωνα πάντα με το προσωπικό σου γούστο και στυλ. Όσο ακόμη τα εμπορικά καταστήματα παραμένουν κλειστά, μπορείς να κάνεις άφοβα online τις αγορές σου. Στη gallery που ακολουθεί βρήκαμε και συγκεντρώσαμε τα ωραιότερα τζιν πουκάμισα της αγοράς ώστε να επιλέξεις αυτό που θα γίνει δικό σου.

Δες επίσης: 20 φωτογραφίες της Ariana Grande που αποδεικνύουν πως είναι η απόλυτη pop star

https://www.instagram.com/p/CLKUuZvHEH7/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved