Shopping Guide: 5+1 τζιν μπουφάν που θα φοράς την Άνοιξη και όχι μόνο

Τα πιο στυλάτα denim jackets αυτής της σεζόν.

Η αλήθεια είναι πως όλες μας έχουμε έστω ένα τζιν μπουφάν στη ντουλάπα μας αφού πρόκειται για ένα από τα πιο ξεχωριστά και διαχρονικά items των τελευταίων ετών. Ιδανικό για την εποχή της Άνοιξης αν και πλέον μπορεί να φορεθεί άνετα μέχρι και το Φθινόπωρο λόγω της υψηλής θερμοκρασίας που έχουμε στη χώρα μας.

Τα denim jackets είναι νεανικά, στυλάτα και μπορούν να φορεθούν κυριολεκτικά από το πρωί μέχρι το βράδυ. Ταιριάζουν σχεδόν με όλα τα ρούχα της γκαρνταρόμπας σου όπως t-shirts, πουλόβερ, πουκάμισα ή ζιβάγκο και προσθέτουν cool vibes στο ντύσιμό σου.

Τις τελευταίες σεζόν τα oversized τζιν μπουφάν έχουν επιστρέψει δυναμικά με αποτέλεσμα ολοένα και περισσότερες κοπέλες να τα επιλέγουν ώστε να φτιάξουν υπέροχα street style looks. Δεν υπάρχει άλλωστε κανένας λόγος για να μην σου αρέσει ένα φαρδύ, loose jacket αφού δείχνει μοντέρνο ενώ μπορεί να φορεθεί και με λίγο πιο χοντρές μπλούζες χωρίς να σε στενεύει.

Μπορεί τα εμπορικά καταστήματα να παραμένουν κλειστά ωστόσο εσύ μπορείς να κάνεις τα ψώνια σου online με ένα κλικ στις ιστοσελίδες των αγαπημένων σου brands. Εκεί θα βρεις πολλά τζιν μπουφάν σε διάφορα σχέδια και μεγέθη ώστε να επιλέξεις αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο προσωπικό σου γούστο και στυλ.

Δες επίσης: Μέσα στον κρύο χειμώνα, μία διάσημη celeb εμφανίστηκε με κοντό σορτς

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις όλα τα denim jackets που εμείς ξεχωρίσαμε και σου προτείνουμε να φορέσεις.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved