Μέσα στον κρύο χειμώνα, μία διάσημη celeb εμφανίστηκε με κοντό σορτς

Εξαιρετική από άποψη στυλ, αλλά... Δεν κρυώνει;

Βρισκόμαστε σε μία περίεργη περίοδο. Είμαστε πολύ κοντά στην άνοιξη, αλλά ακόμα στην καρδιά του χειμώνα. Και σε τι μεταφράζεται αυτό; Πολλές ελπίδες και ανυπομονησία για να αλλάξει η εποχή και πολύ κρύο στην πράξη. Τα ρούχα προφανώς παραμένουν ζεστά. Δε γίνεται διαφορετικά αν θες να επιβιώσεις σε αυτό το κρύο, ειδικά όταν πέφτει ο ήλιος.

Θέλουμε ζεστά υφάσματα. Δεν υπάρχει περίπτωση να βγούμε έξω με κοντά, άσε που γενικά δεν είναι εύκολο να βγούμε λόγω καραντίνας, αλλά κατάλαβες.

Όλα αυτά, όμως, δε φαίνονται να είναι και πολύ αυτονόητα για όλους. Σίγουρα κάποιοι άνθρωποι δεν κρυώνουν όσο άλλοι, όμως, κάποιες φορές αυτή η διαφορά σε κάνει να απορείς. Γιατί, ok, ναι, εξαρτάται από πολλά η αντοχή στο κρύο και στη ζέστη, αλλά μέχρις ενός σημείου.




Στην προκειμένη, λοιπόν, φάση, η κόρη του Eminem, Hailie Jade Mathers, αποφάσισε να βγει έξω από το σπίτι για να κάνει τις δουλειές της φορώντας ένα πολύ κοντό σορτσάκι. Από άποψη στυλ, το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό, ωστόσο, η απορία μας παραμένει… Δεν κρυώνει;

Σε κάθε περίπτωση, θα αφήσουμε την εικόνα να μιλήσει από μόνη της, γιατί σε κάτι τέτοιες στιγμές τα λόγια είναι φτώχεια. Με μία ματιά στο θέαμα, ίσως και να νιώσεις εσύ το κρύο σαν να ήσουν στη θέση της.

Μπες στην παρακάτω gallery για να τη δεις.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved