Shopping Guide: 7 joggers που θα φοράς πιο πολύ και από τα jeans σου

Τα παντελόνια φόρμας θα φορεθούν φέτος όσο τίποτα άλλο.

Αν μας ρωτούσαν πριν λίγο καιρό να πούμε ένα item της ντουλάπας μας που δεν θα μπορούσαμε να αποχωριστούμε με τίποτα, τότε σίγουρα θα λέγαμε το τζιν παντελόνι. Αυτό φαίνεται πως άλλαξε ριζικά το τελευταίο διάστημα αφού το πολύμηνο lockdown και οι ανάγκες της καθημερινότητάς μας απαιτούν άνεση και στυλ.

Οι φόρμες και γενικά τα άνετα, casual ρούχα αποτελούν πλέον τις κύριες ενδυματολογικές μας επιλογές εν μέσω καραντίνας για εντός και εκτός σπιτιού. Πολλές από τις αγαπημένες μας celebs έχουν αγαπήσει το athleisure style (Hailey Bieber, Gigi Hadid κ.ά) χαρίζοντάς μας εντυπωσιακές εικόνες στα social media.

Τα παντελόνια φόρμας aka joggers ή jogger pants έχουν κάνει φέτος ρεκόρ πωλήσεων με την ζήτησή τους να αυξάνεται ολοένα και περισσότερο. Σαν αποτέλεσμα όλες οι εταιρίες και τα μεγάλα brands πόνταραν φέτος στον trend, δημιουργώντας υπέροχα κομμάτια που όλες θα θέλαμε στην ντουλάπα μας. Joggers σε έντονα χρώματα, με σκισίματα, εντυπωσιακά σχέδια και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς έρχονται φέτος για να μείνουν και να συνθέσουν στυλάτα outfits.

Δες επίσης: Τα παιδιά της JLo είναι πλέον έφηβοι και κλείνουν τα 13 (video)

Στη gallery που ακολουθεί βρήκαμε και συγκεντρώσαμε μερικά από τα ωραιότερα joggers ώστε να εμπλουτίσεις άμεσα την γκαρνταρόμπα σου.

https://www.instagram.com/p/CE7YuhLHBFZ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved