Τα παιδιά της JLo είναι πλέον έφηβοι και κλείνουν τα 13 (video)

Έτσι τους ευχήθηκε τα χρόνια πολλά.

Όλοι ξέρουμε πόσο δύσκολη μπορεί να είναι η εφηβεία, πόσο μάλλον για τους γονείς μας! Ακόμη κι αν έχεις περάσει, ή είσαι στην αρχή της εφηβείας ξέρεις πολύ καλά πως υπάρχουν κάποιες… πράξεις που μπορούν να κατευνάσουν τη φωτιά που κρύβεις μέσα σου και σίγουρα μόλις δεις τι έκανε η Jennifer Lopez στα έφηβα παιδιά της, θα συμφωνήσεις!

Υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα πρωινό στο κρεβάτι; Όχι βέβαια! Η JLo με αφορμή τα γενέθλια των δίδυμων παιδιών της ετοίμασε ένα εξαιρετικό πρωινό και το σέρβιρε στο κρεβάτι. Ναι, ναι, μακάρι οι γονείς μας να μας έφερναν κάθε μέρα πρωινό στο κρεβάτι.

Τέλος πάντων! Είναι γεγονός πως τα δίδυμα Emme και Max David έκλεισαν τα 13 και ναι, η εφηβεία χτύπησε την πόρτα της pop star Jennifer Lopez, φαίνεται όμως πως αυτό το «ταξίδι» όπως έγραψε και η ίδια την συναρπάζει.

Με μια σειρά από videos η JLo ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για τα γενέθλια των παιδιών της και μάλιστα με ένα υπέροχο κείμενο τους ευχήθηκε.

«Δεν πιστεύω πώς πέρασαν 13 χρόνια από τότε που τα έφερα στο σπίτι, κατά τη διάρκεια μια χιονοθύελλας. Μου έμαθαν το πραγματικό νόημα της αγάπης. Είναι το πιο συναρπαστικό ταξίδι, γεμάτο περιπέτεια και χαρά. Νιώθω τόσα πολλά σήμερα, είμαι τόσο ευσυγκίνητη, τόσο περήφανη και χαρούμενη. Σε αυτές τις δύο υπέροχες, ευαίσθητες και ξεχωριστές ψυχές, οι οποίες ξέρω πως θα αλλάξουν τον κόσμο. Η μαμά σας θα σας αγαπάει για πάντα!»



Εκτός από το video στο οποίο θα δεις την JLo να σερβίρει το πρωινό στα πλέον έφηβα παιδιά της, θα δεις ακόμη ένα Throwback video στο οποίο η καλλιτέχνιδα αποκαλύπτει στους fans της πως το τραγούδι «One Step at a Time» το έγραψε όταν τα παιδιά της ήταν 6 ετών.

https://www.instagram.com/tv/CLnMuscpNFZ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved