Copy the look: Τα ωραιότερα σκισμένα jeans όπως αυτό που φόρεσε η Gigi Hadid

Τα ripped jeans είναι και φέτος μια από τις μεγαλύτερες τάσεις.

Είσαι και εσύ άραγε μία από αυτές που σκίζουν τα τζιν παντελόνια τους και μετά ακούν τη μαμά να φωνάζει; Αν ναι, ετοιμάσου να ξανά ακούσεις αυτά και αλλά πολλά, γιατί τα σκισμένα τζιν επιστρέφουν δυναμικά φέτος και όπως φαίνεται ήρθαν για να μείνουν. Για την ακρίβεια δεν έφυγαν ποτέ από τη μόδα αφού κάθε χρονιά τα συναντάμε στις συλλογές των μεγάλων brands.

Skinny παντελόνια, καμπάνες, baggy jeans ή σε ίσια γραμμή είναι μερικές από τις εύκολες, αγαπημένες λύσεις για όλες μας. Τα φοράμε σε πολλές, διαφορετικές περιστάσεις, κάθε ώρα της ημέρας και νιώθουμε πάντα άνετα μέσα σε αυτά. Αυτό που έρχεται τώρα να τα κάνει λίγο πιο extreme και λίγο πιο cool είναι τα μικρά ή μεγάλα σκισίματα, ανάλογα τι θέλεις και πιστεύεις πως σου ταιριάζει.

Δες επίσης: Selena Gomez: Δημοσίευσε τις πιο sexy photos της & αποκάλυψε τι φορά στο σπίτι

Ταιριάζουν με τα περισσότερα ρούχα σου όπως τα αγαπημένα σου t-shirts, πουκάμισα, φούτερ και φυσικά με όλα τα πλεκτά. Επίλεξέ τα στη βόλτα σου και ετοιμάσου να τραβήξεις πάνω σου όλα τα βλέμματα. Δεν είναι λίγες οι celebs, οι influencers, τα μοντέλα και οι pop stars που τα φοράνε συνέχεια και μας εμπνέουν. Η Gigi Hadid είναι το πιο πρόσφατο παράδειγμα που συνδύασε το ripped jeans της με λευκό μπλουζάκι και καφέ jacket.

Στη gallery που ακολουθεί βρήκαμε και συγκεντρώσαμε μερικά από τα ωραιότερα ripped jeans ώστε να υιοθετήσεις και εσύ αυτό το cool trend.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved