Selena Gomez: Δημοσίευσε τις πιο sexy photos της & αποκάλυψε τι φορά στο σπίτι

Αυτές είναι σπάνιες φωτογραφίες.

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει στο προφίλ της αγαπημένης μας pop star, sexy φωτογραφίες της καθώς ποζάρει με μαγιό και εσώρουχα. Η Queen της μουσικής βιομηχανίας αλλά και των social media μας εκπλήσσει ευχάριστα κάθε φορά που επιχειρεί να κάνει κάτι, μη ξεχνάς πως η συλλογή καλλυντικών της «Rare Beauty» πάει αρκετά καλά.

Στο προφίλ της Selena Gomez θα βρεις από επαγγελματικές φωτογραφίες της για κάποιο εξώφυλλο περιοδικού, videos της στην κουζίνα, μέχρι και φωτογραφίες με πιτζάμες. Ποιο από όλα αυτά τα posts είναι το καλύτερο; Όλα έχουν τη δική τους χάρη και όπως λέει και η καμπάνια των καλλυντικών που λανσάρει, πρέπει να είσαι αυθεντική! Αν μας ρωτάς, είναι!



Θυμάσαι κάποτε που ήταν της μόδας το challenge… «Instagram VS Reality»; Λοιπόν, για ακόμη μια φορά η Selena απέδειξε πως είναι, πανέμορφη και κυρίως ακομπλεξάριστη!

Με μια σειρά φωτογραφιών στα insta stories της η καλλιτέχνιδα έδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους μερικές από τις πιο sexy polaroid φωτογραφίες της. Φορώντας μια δερμάτινη στολή στη μία και ένα καυτό σορτσάκι στην άλλη αναστάτωσε τους followers της, το καλύτερο όμως ήρθε μετά από αυτές. Πώς είναι πραγματικά η Selena στο σπίτι της; Όπως όλες μας! Με πιτζάμες και έναν χαλαρό κότσο. Παραμένει πανέμορφη και αυτές οι δημοσιεύσεις της είναι πραγματικά ό,τι καλύτερο είδαμε σήμερα.

Δες στη gallery τις φωτογραφίες που δημοσίευσε.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved