Shopping Guide: 10 lip gloss για ultra juicy χείλη την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Για να γιορτάσεις τον έρωτά σου λάμποντας ολόκληρη!

Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου φέτος θα είναι εντελώς διαφορετική. Όλες το ξέρουμε αυτό. Δυστυχώς, δεν μπορούμε να βγούμε με το αγόρι μας για φαγητό ή brunch μιας και το lockdown μάς έχει εντελώς περιορισμένες. Μπορούμε, βέβαια, να κάνουμε κι άλλα πράγματα.

Να ετοιμάσουμε μια όμορφη έκπληξη, να του κάνουμε ένα δώρο και να απολαύσουμε μαζί του μια βόλτα σε κάποιο άλσος της περιοχής μας. Ό,τι κι αν επιλέξουμε, βέβαια, να κάνουμε πρέπει να είμαστε όμορφες και λαμπερές. Και τι μπορεί να μας κάνει να εντυπωσιάζουμε όλες τις ώρες της ημέρας; Μα, φυσικά, ένα lip gloss.

Το lip gloss είναι αυτό το καλλυντικό που θα κάνει πιο ζουμερά τα χείλη σου, θα τους δώσει έντονη λάμψη και θα δώσει μια pop νότα σε όλο το μακιγιάζ σου. Μεταξύ μας τώρα… Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου είναι και το τέλειο άλλοθι για να κάνεις ένα δώρο στον εαυτό σου ή για να ζητήσεις αυτό το δώρο από το αγόρι σου.

Για να σε βοηθήσουμε, εμείς κάναμε την έρευνα αγοράς μας και σου παρουσιάζουμε στην παρακάτω gallery τα δέκα πιο οικονομικά και υπέροχα lip gloss, που θα σου χαρίσουν ονειρεμένα χείλη. Ανακάλυψέ τα και… Happy Valentine’s Day, girl!

Διάβασε ακόμα: 10 πανεύκολα χτενίσματα για να εντυπωσιάσεις την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved