Shopping Guide: Τα ωραιότερα tie-dye ρούχα για άνετες και κομψές εμφανίσεις

Η τάση που θα φέρει αέρα αισιοδοξίας στην ντουλάπα σου.

Ως γνωστόν, όλα τα κορίτσια παρακολουθούμε συνεχώς τα νέα fashion trends αφού θέλουμε πάντα να ντυνόμαστε σύμφωνα με την τελευταία λέξη της μόδας. Κάθε σεζόν, αντικρίζουμε νέες εντυπωσιακές τάσεις ή κάποιες γνώριμες σε διαφορετική όμως εκδοχή. Με λίγα λόγια οι σχεδιαστές και τα αγαπημένα μας brands δεν παύουν ποτέ να μας εκπλήσσουν δημιουργώντας ρούχα που όλες θα θέλαμε asap να φορέσουμε.

Εδώ και αρκετό καιρό, ένα συγκεκριμένο trend βρέθηκε στην κορυφή των προτιμήσεων με αποτέλεσμα ολοένα και περισσότερα teen girls να το επιλέγουν για τις εμφανίσεις τους. Ο λόγος για τα tie-dye ρούχα, δηλαδή αυτά που έχουν εφέ και θυμίζουν ξεβαμμένο item. Ζωηρά χρώματα αναμειγνύονται και αποτυπώνονται σε t-shirts, φούτερ, παντελόνια και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς.

Δεν είναι λίγες οι celebs που έχουν εντοπιστεί με tie-dye ρούχα ή αξεσουάρ ανάμεσά τους οι: Kylie Jenner, Gigi Hadid, Hailey Bieber και πολλά ακόμη στυλάτα κορίτσια. Οι εκπτώσεις συνεχίζονται οπότε έχεις κάθε λόγο να τις εκμεταλλευτείς και να βρεις το δικό σου tie-dye κομμάτι. Μη χάνεις λοιπόν στιγμή, άνοιξε το laptop και ετοιμάσου να γεμίσεις το καλάθι των αγορών σου.

Δες επίσης: O Anser «έριξε» για ακόμη μια φορά το YouTube με το νέο του track

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις όλα τα tie-dye ρούχα που εμείς ξεχωρίσαμε για εσένα.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved