O Anser «έριξε» για ακόμη μια φορά το YouTube με το νέο του track

Μπήκε στις τάσεις και έχει πολλά να σου πει!

Όσο κι αν λατρεύεις τα τραπ κομμάτια, τις ρίμες και τις ομοιοκαταληξίες με τις άγνωστες λέξεις… «σκρ», πάντα η low bap και η ποιοτική ραπ, με στίχους βαθυστόχαστους θα σου κεντρίζουν το ενδιαφέρον. Ο Anser είναι ένας από τους καλλιτέχνες που έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από το κοινό και μετρά πολλές sold-out μουσικές εμφανίσεις αλλά και επιτυχίες. Ο κόσμος τον ακολουθεί για τους «καθαρούς» στίχους του, τα βαρύγδουπα μηνύματα τα οποία περνά μέσα από τα τραγούδια του αλλά φυσικά για τη μοναδική χροιά του.

Το πρόσφατο κομμάτι που εκτινάχθηκε σε λίγες μόνο ώρες μετά την κυκλοφορία του ήταν το «Ίσως να μη γεράσουμε» και σίγουρα θα γίνει ASAP το αγαπημένο σου, όχι μόνο για τη ξεχωριστή του μελωδία, αλλά και για το story που διαδραματίζεται μέσα από τους στίχους και το music video του. Το νέο του αριστούργημα είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας του με τον Buzz και τον Eversor.

Λοιπόν, τώρα πιο πολύ από κάθε άλλη στιγμή, έχεις συνειδητοποιήσει ποιο είναι το πραγματικό νόημα της ζωής. Η πανδημία του κορονοϊού μας δίδαξε και μας διδάσκει πως οι φιλίες μας και η οικογένειά μας είναι ό,τι πολυτιμότερο έχουμε και αυτό ακριβώς θέλει να σου τονίσει ο Anser με το νέο του track.

Εκείνο που θέλουν να πετύχουν οι δύο ραπερ είναι να πείσουν τους φανατικούς θαυμαστές τους να επικεντρωθούν στο σήμερα και σε ό,τι έχουν! Ένα από τα πολύτιμα αγαθά είναι η φιλία και αυτό ακριβώς πραγματεύεται και το music video, δύο κορίτσια που ταιριάζουν και γίνονται καλές φίλες, ακόμη κι αν η κατάληξη είναι περισσότερο στενόχωρη από όσο θα φανταζόσουν.

Διάβασε περισσότερα στη gallery.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved