10 φανταστικά μαγιό για να είσαι πανέτοιμη όταν τελειώσει η καραντίνα

Μπορεί να είναι Φεβρουάριος, αλλά ο καιρός περνάει γρήγορα και πρέπει να είμαστε έτοιμες για την παραλία.

Ναι, είναι Φεβρουάριος. Αυτό έμπρακτα σημαίνει ότι το καλοκαίρι είναι ακόμη μακριά. Θα χρειαστεί να κάνουμε κάποια υπομονή να περάσουν αν μη τι άλλο οι δύο επόμενοι μήνες για να μπορέσουμε να απολαύσουμε τον καυτό ήλιο ξαπλωμένες στην παραλία.

Τα πράγματα, όμως, είναι δύσκολα. Είμαστε κλεισμένες στο σπίτι και καλά-καλά δυσκολευόμαστε να κάνουμε τις καθιερωμένες μας βόλτες. Πόσο μάλλον να ταξιδεύουμε νοητικά σε θάλασσες και νησιά. Ή μήπως όχι;

Για να είμαστε ειλικρινείς, ακριβώς επειδή βρισκόμαστε σε αυτήν την κατάσταση, νιώθουμε ακόμα περισσότερο την ανάγκη να μπούμε σε summer mood. Να νιώσουμε λίγο ξέγνοιαστες και να φανταζόμαστε τα πιο ωραία μαγιό, στα οποία κατά κανόνα επενδύουμε κάθε χρόνο.

Κάπου εδώ, όμως, ήρθε η στιγμή να κάνουμε τη φαντασία μας πραγματικότητα. Ο καιρός περνάει πολύ γρήγορα και η μέρα που θα προγραμματίζεις το πρώτο σου μπάνιο θα εμφανιστεί χωρίς καν να το καταλάβεις. Και, όταν αυτό γίνει, το μόνο που πρέπει να σε απασχολεί είναι το πόσο τέλεια θα περάσεις με την παρέα.

Για να μη βρεθείς, λοιπόν, προ εκπλήξεως, εμείς ψάξαμε στην αγορά και βρήκαμε 10 φανταστικά μαγιό, μπικίνι και ολόσωμα, που μπορείς να παραγγείλεις από τώρα και να έχεις στην ντουλάπα σου για να τα φορέσεις με την πρώτη ευκαιρία.

Δες επίσης: 7 cool & sexy εμφανίσεις της Λάουρα Νάργες που θέλουμε να αντιγράψουμε

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved