@rosiehw

Γιορτή της μητέρας: Τα πιο όμορφα δώρα ομορφιάς για τη μαμά σου

Η mascara είναι το προϊόν που θα χαρίσει ένα φυσικά ανορθωμένο βλέμμα σε χρόνο dt. Ένα δώρο που είναι σίγουρο ότι θα αρέσει σε όλες τις μαμάδες.

Σήμερα είναι μία ξεχωριστή ημέρα! Γιορτάζουν οι γυναίκες της ζωής μας, η μαμάδες μας! Η αλήθεια είναι πώς καθημερινά πρέπει να δείχνουμε την αγάπη στις μητέρες μας, ωστόσο, σήμερα είναι μία καλή ευκαιρία για να τους το υπενθυμίσουμε!

Τι καλύτερο, λοιπόν, από ένα beauty gift; Όλες οι γυναίκες λατρεύουν τα δώρα ομορφιάς. Γι' αυτό αποφασίσαμε να κάνουμε ένα άρθρο με τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς που είναι σίγουρο πως θα κάνουν χαρούμενες τις μαμάδες μας. Συνέχισε να διαβάζεις και επίλεξε το beauty gift που θα ταίριαζε τέλεια στη μητέρα σου.

Κρέμα προσώπου

BIOTHERM-CERA-REPAIR-BARRIER-CREAM.png

BIOTHERM, CERA REPAIR BARRIER CREAM

Όλες οι γυναίκες αγαπούν την κρέμα προσώπου, είναι ένα από τα must have items που πρέπει να υπάρχουν στο νεσεσέρ. Η Cera Repair Barrier Cream είναι η νέα ενυδατική κρέμα της Biotherm, με λεπτή υφή και σύνθεση που ενυδατώνει σε βάθος.

Mascara

RADIANT-TWIST-EXTREME-CURL-and-VOLUME-MASCARA-MINI.png

RADIANT, TWIST EXTREME CURL & VOLUME MASCARA MINI

Η mascara είναι το προϊόν που θα χαρίσει ένα φυσικά ανορθωμένο βλέμμα σε χρόνο dt. Ένα δώρο που είναι σίγουρο ότι θα αρέσει σε όλες τις μαμάδες.

Body lotion

Nivea-Aloe-and-Hydration-Body-Milk.png

NIVEA, ALOE & HYDRATION BODY MILK

Μετά από ένα χαλαρωτικό ντους, η body lotion θα κλειδώσει τη σωστή υγρασία μέσα στη επιδερμίδα. Το άρωμα φρεσκάδας θα διαχέεται σε όλο τον χώρο.

Κρέμα χεριών

FRESH-LINE-GRAPE-HAND-CREAM.png

FRESH LINE, GRAPE HAND CREAM

Η κρέμα χεριών θα κάνει τα άκρα να φαίνονται όλη την ώρα περιποιημένα και απαλά, ενώ θα αναδείξει ακόμα περισσότερο το μανικιούρ.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved