Η Αντιγόνη Νεοφύτου φόρεσε τη λεοπάρ φούστα της με φανταστικές biker μπότες

Ένα σύνολο τέλειο για τον ανοιξιάτικο καιρό στην πόλη.

Η άνοιξη είναι η αγαπημένη μου εποχή. Παρόλο που πολλοί ταλαιπωρούνται με το κομμάτι του styling γιατί ο καιρός συνεχώς αλλάζει και ποτέ δεν ξέρεις τι ακριβώς πρέπει να φορέσεις. Όμως αυτό σημαίνει ότι μπορείς να πειραματιστείς με τα ρούχα έχεις ήδη στη ντουλάπα σου και να απογειώσεις το mix and match.

https://www.instagram.com/p/C3A8mqdIew-/

H Aντιγόνη Νεοφύτου φαίνεται ότι είναι σε φάση πειραματισμού το τελευταίο διάστημα, αν κρίνουμε από τη μεγάλη αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της, αφού αποφάσισε να αφήσει τα μακριά μαλλιά για ένα κοντό καρέ, που ομολογουμένως της πάει πολύ.

Κάπως έτσι την είδαμε με φρέσκια ανοιξιάτικη διάθεση και στο κέντρο της πόλης, και πιο συγκεκριμένα στο Σύνταγμα, με ένα φοβερό look που θα θέλεις να αντιγράψεις.

Τα πιο stylish ελαφρά jackets που θα φορέσουμε την άνοιξη- 5 για να διαλέξεις

Mini φούστα και μπότες: Έχουμε τον τρόπο να απογειώσεις το combo.

H Αντιγόνη όπως ξέρουμε όλες λατρεύει το απλό style, με κάποιες εντυπωσιακές προσθήκες. Αυτό έκανε και τώρα. Φόρεσε ένα μαύρο top, ένα oversized μαύρο σακάκι και μια μεγάλη shopper bag.

antigone_neophytou-(1).jpg

Από κάτω όμως έβαλε μία mini, animal printed φούστα με κίνηση και sexy attitude, την οποία συνδύασε με ένα ζευγάρι μπότες σε biker style με μεγάλες αγκράφες και rock διάθεση. Είναι ένα ζευγάρι που κάνει το δικό του statement και είναι ιδανικό για να φορεθεί από ένα νέο και φρέσκο κορίτσι όπως η Αντιγόνη.

antigone_neophytou-(2).jpg

Αντέγραψε και εσύ το συγκεκριμένο outfit, το οποίο μπορείς να φορέσεις και το πρωί αλλά και το βράδυ. Απλό και έξυπνο είναι ιδανικό για ένα date night.

https://www.instagram.com/p/C3vJ66Dofoy/

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved