Η μαμά της Χάιντυ που έδινε Πανελλαδικές είναι πιο γνωστή απ' όσο νόμιζες και άφησε νέο χαρτάκι

Η Χάιντυ που έδινε Πανελλήνιες και ζήτησε από τους γείτονές της να κάνουν ησυχία όσο διάβαζε τα κατάφερε και τα νέα τα έγραψε σε νέο σημείωμα η μαμά της, την οποία την ξέρεις.

Τη Χάιντυ τη γνωρίσαμε μέσα από ένα σημείωμα που είχε γράψει στους γείτονές της και το είχε κολλήσει στο ασανσέρ της πολυκατοικίας.

Οι Πανελλαδικές και η Χάιντυ

Το κορίτσι αυτό θα έδινε Πανελλαδικές και ζητούσε με πολύ ευγενικό τρόπο από τους γείτονές της να μην κάνουν κάποιο πάρτι στην ταράτσα της πολυκατοικίας την περίοδο που εκείνη θα έδινε τις εξετάσεις της, καθώς έμενε στον τελευταίο όροφο και αυτό θα της αποσπούσε την προσοχή.

Η Χάιντυ είχε γράψει συγκεκριμένα: «Γεια σας, είμαι η Χάιντυ και μένω στον 6ο. Θα παρακαλούσα να μην γίνει στην ταράτσα κάποιο πάρτυ την περίοδο 1-12 Ιουνίου γιατί δίνω Πανελλήνιες και τα πάντα ακούγονται πολύ δυνατά στο σπίτι μου. Ευχαριστώ πολύ».

https://www.instagram.com/p/CsA9XBWNT31/

Η αντίδραση που είχαν οι γείτονές της στο συγκεκριμένο σημείωμα ήταν ότι πιο γλυκό, αφού έγραψαν πάνω στο ίδιο σημείωμα τις ευχές τους για «καλή επιτυχία», αποδεικνύοντας πως οι άνθρωποι μπορούμε να συνυπάρξουμε πολύ ωραία ο ένας με τον άλλο.

Τι έγινε τελικά με τις Πανελλάδικές και τη Χάιντυ;

Οι βάσεις των Πανελλαδικών ανακοινώθηκαν πριν από λίγες μέρες κι αν αναρωτιέσαι τι έγινε τελικά με τη Χάιντυ, την απάντηση την έδωσε η μαμά της με...νέο σημείωμα στο ασανσέρ. Η κα Μαριλένα έγραψε:

«Γεια σας! Είμαι η Μαριλένα, η μαμά της Χάιντυ από τον 6ο. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω και να σας πω ότι οι φοβερές ευχές σας έπιασαν τόπο! Η Χάιντυ όντως «έσκισε» και με 19.250 μόρια περνά στην Νομική Αθήνας! Παρτάρετε ελέυθερα!».

Το σημείωμα συνόδευσε κι ένα μικρό κέρασμα από τη Χάιντυ και την οικογένειά της.

Παρ' όλα, η μαμά της Χάιντυ δεν είναι και τόσο άγνωστη, αφού είναι η anchorwoman των ειδήσεων του Mega, η δημοσιογράφος Μαριλένα Γεραντώνη.

https://www.instagram.com/p/CkTP14SMlJW/

Και η Χάιντυ είναι αυτή:

https://www.instagram.com/p/Co_9GCosR5l/

Γιατί ξεχώρισε η ιστορία της Χάιντυ;

Η ιστορία αυτή με τη Χάιντυ έγινε viral γιατί μάς έκανε να πιστέψουμε ότι το να ζεις αρμονικά σε αυτόν τον κόσμο με τον συνάνθρωπό σου έχοντας μόνο θετική ενέργεια να δώσεις είναι κάτι που μπορεί να γίνει. Δεν θέλει κόπο θέλει τρόπο ή μάλλον «τρόπους» από όλους και για όλους. Τα σχόλια που έγιναν στα social media δείχνουν ακριβώς αυτό.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved