Το κίτρινο σημείωμα για τις Πανελλήνιες που έχει γίνει viral είναι ο ορισμός του «positivity»

Το σημείωμα της Χάιντυ, ενός κοριτσιού που φέτος δίνει Πανελλήνιες προς τους ενοίκους της πολυκατοικίας της και η επική αντίδρασή τους κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και μας θυμίζουν την εποχή που ήμασταν στην θέση της.

Λίγες μέρες έχουν μείνει για την έναρξη των Πανελληνίων και από την αρχή της εβδομάδας ένα κίτρινο σημείωμα που βρέθηκε στο ασανσέρ μιας πολυκατοικίας έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Παρότι δεν γνωρίζουμε αν πρόκειται για πραγματικό γεγονός ή όχι, το σημείωμα της Χάιντυ προς τους ενοίκους της πολυκατοικίας της έχει γίνει πολλές φορές repost στα social media και παρακάτω θα καταλάβεις τον λόγο.

Το κίτρινο σημείωμα και ο λόγος που έγινε viral

Στην φωτογραφία που έχουμε δει όλοι να κυκλοφορεί στα social media, η Χάιντυ, ένα κορίτσι που φέτος θα δώσει Πανελλήνιες, έγραψε προς τους ενοίκους της πολυκατοικίας της:

«Γεια σας, είμαι η Χάιντυ και μένω στον 6ο. Θα παρακαλούσα να μην γίνει στην ταράτσα κάποιο πάρτυ την περίοδο 1-12 Ιουνίου γιατί δίνω Πανελλήνιες και τα πάντα ακούγονται πολύ δυνατά στο σπίτι μου. Ευχαριστώ πολύ».

Δεν ήταν μόνο το μήνυμά της που ενθουσίασε τους χρήστες του διαδικτύου, θυμίζοντάς τους τα εφηβικά τους χρόνια αλλά ήταν και η επική αντίδραση των ενοίκων της πολυκατοικίας, οι οποίοι έγραψαν πάνω στο σημείωμά της ευχές για καλή επιτυχία, μεταξύ των οποίων ήταν και οι εξής: «καλή επιτυχία», «να σκίσεις», «κουράγιο», «θα σκίσεις και θα παρτάρεις εσύ το καλοκαίρι».

viralshmeiwma_345284697_719549129968698_4757962040031191835_n.jpg

Το σημείωμα αυτό και η αντίδραση των ενοίκων είναι η τρανή απόδειξη ότι οι άνθρωποι μπορούμε να συνυπάρξουμε πολύ ωραία ο ένας με τον άλλο ενώ τον να δώσεις την θετική σου ενέργεια σε κάποιον είναι το «καλύτερο δώρο» που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου.

Αντίο σχολείο - 4 ελεύθερες παραλίες της Αττικής για να ξεκινήσεις τα μπάνια σου ASAP

«Τα μαθητικά τα χρόνια δεν τ' αλλάζω με τίποτα»

Διαβάζοντας το μήνυμα της Χάιντυ για τις Πανελλήνιες κάτι «σκίρτησε» μέσα μας. Θες ότι μας θύμισε τα εφηβικά μας χρόνια, θες ότι από το πουθενά μας έπιασε ένα μικρό άγχος διαβάζοντας την λέξη «Πανελλήνιες», το μόνο σίγουρο είναι ότι μας επιβεβαίωσε πως τα καλύτερα χρόνια που ζήσαμε ήταν τα μαθητικά.

Παράλληλα, μας έκανε να αναρωτηθούμε τι άλλο σημείωμα θα θέλαμε να γράψουμε αν ήμασταν στην θέση της Χάιντυ και σε ποιον. Άραγε ένα σημείωμα προς τους γονείς μας που να λέει:

«Μαμά, μπαμπά μην ανησυχείτε το 'χω. Δεν χρειάζεται να ρωτάτε κάθε μέρα πώς πάει το διάβασμά μου γιατί με αγχώνει. Ευχαριστώ πολύ»

ή ένα σημείωμα προς κάποιους από τους συμμαθητές μας - ξέρεις εσύ - που να λέει:

«Μετά από κάθε μάθημα των Πανελληνίων που θα δώσουμε δεν θα ήθελα να με ρωτήσετε τι απάντηση έγραψα στην κάθε ερώτηση για να τα συγκρίνουμε. Θα προτιμούσα να μιλήσουμε για το πού θα πάμε διακοπές τελειώνοντας το σχολείο. Ευχαριστώ πολύ»

να βοηθούσε ώστε η περίοδος των Πανελληνίων να κυλούσε πιο ομαλά; Εκ των υστέρων δεν μπορούμε να το ξέρουμε.

Παρ' όλα αυτά οι Πανελλήνιες είναι ένα μόνο μικρό «βήμα» προς τους στόχους σου. Και να «στραβοπατήσεις» δεν πειράζει, όρθωσε ανάστημα και προσπάθησε ξανά.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved