Βάλε στη Spotify list σου αυτά τα 3 podcasts και εμπνεύσου να διαβάσεις περισσότερο

Ta 3 κορυφαία podcasts, με τα οποία θα ταυτιστείς, αν είσαι μαθήτρια!

H μάθηση είναι μια εγκεφαλική διαδικασία, στην οποία εκτός της γραφής και της ανάγνωσης, συμβάλλουν και τα podcasts, τα οποία φέρνουν μια νέα οπτική και έναν άλλον «αέρα» στο διάβασμά σου. Τα podcasts για μαθητές είναι ένας καινοτόμος τρόπος για να εξοικειωθείς με πολλές δεξιότητες και συναρπαστικά θέματα, διευρύνοντας σημαντικά τις γνώσεις σου. Σε περίπτωση, λοιπόν, που αυτό σου ακούγεται ενδιαφέρον και θες να μάθεις περισσότερα, δεν έχεις παρά να διαβάσεις τις παρακάτω γραμμές, να βάλεις τα ακουστικά σου και να απολαύσεις τα καλύτερα student podcasts, που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο αγαπημένο μας Spotify.

Podcast Time: Τα 3 καλύτερα Podcast που αξίζει να ακούσεις στο Spotify αυτή την περίοδο

Ποια είναι τα 3 κορυφαία student podcasts του Spotify;

Enterpreunerial Thought Leaders

Aν είναι παθιασμένη με τον κόσμο της επιχειρηματικότητας, αυτό το podcast θα σε εμπνεύσει όσο κανένα άλλο. Επιτυχημένοι επιχειρηματίες περιγράφουν το δικό τους «ταξίδι» στο business world, δίνοντας έμφαση στο πώς κατάφεραν να μετατρέψουν μια απλή, επαγγελματική ιδέα σε ένα άκρως επιτυχημένο εγχείρημα. Είναι σίγουρα ιδανικό για εσένα, που φιλοδοξείς να γίνεις μελλοντική επιχειρηματίας, καθώς μπορείς να μάθεις από τους top of the top όχι μόνο τα μυστικά του χώρου, αλλά και τα διδακτικά λάθη και τα εμπόδια, που τους έκαναν πιο δυνατούς και συνέβαλαν στην δημιουργία της επιχειρηματικής τους «αυτοκρατορίας».

A History of the World in 100 Objects

Μήπως βρίσκονται στα άμεσα σχέδια σου οι σπουδές Αρχαιολογίας και Ιστορίας; Αν ναι, τότε αυτό το podcast είναι το μόνο που χρειάζεσαι για να πάρεις μια «γεύση» από τους λατρεμένους σου τομείς. Συγκεκριμένα, αφηγείται την ιστορία του κόσμου, περιγράφοντας την ανακάλυψη σημαντικών αντικειμένων από κάθε γωνιά του κόσμου. Επίσης, οραματίζεται ότι ο κόσμος είναι ένα τεράστιο μουσείο γεμάτο με αρχαιολογικά θαύματα και ανείπωτες ιστορίες ανθρώπινης εξέλιξης, οδηγώντας τους ακροατές σε μια ενδιαφέρουσα εικονική περιήγηση και φέρνει στο «φως» άπειρα ενημερωτικά στοιχεία για σημαντικές δημιουργίες, που θα σε αφήσουν με το στόμα ανοιχτό!

Good Job Brain!

Πρόκειται για ένα εβδομαδιαίο podcast, το οποίο μεταφέρει τα κουίζ σε άλλο επίπεδο. Αναλυτικότερα, καταπιάνεται με σημαντικές αλλά διασκεδαστικές πληροφορίες για ασυνήθιστα θέματα, βοηθά στην όξυνση του μυαλού των ακροατών και σίγουρα πρέπει να το ακούσεις, αν θέλεις να εξελίξεις ακόμα περισσότερο τη σκέψη σου και να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες.

Εν τέλει, τα podcasts θα γίνουν η νέα σου, λατρεμένη συνήθεια, που αξίζει να εντάξεις στην καθημερινότητά σου. Το ζητούμενο είναι να ανακαλύψεις, εκείνο που ταιριάζει καλύτερα με τα γούστα, το mood και τις ανάγκες σου τη συγκεκριμένη περίοδο της ζωής σου. Εμπιστεύσου τις προτάσεις μας, βάλε τα ακουστικά σου και ετοιμάσου να «χαθείς» στον μαγικό κόσμο της γνώσης!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved