Alex Cooper: Ποια είναι η 26χρονη που έχει βάλει «φωτιά» στο Spotify με το ανατρεπτικό της podcast

Πώς κατάφερε σε τόσο νεαρή ηλικία να δημιουργήσει ένα από τα πιο open minded podcasts της δημοφιλέστερης πλατφόρμας;

Η 26χρονη Alex Cooper γεννήθηκε στην Πενσιλβάνια, ήταν άριστη μαθήτρια, εξαιρετική αθλήτρια και κατάφερε να λάβει υποτροφία σπουδών στο Boston University, όπου και ανακάλυψε το πάθος της για τα Media, ενώ πήρε το πτυχίο της τον Μάιο του 2017. Έπειτα, αποφάσισε να κάνει τα όνειρα της πραγματικότητα στη Νέα Υόρκη, ωστόσο ο δρόμος ήταν μακρύς και αρκετά δύσβατος, αφού συνάντησε αρκετά εμπόδια στη «διαδρομή» της. Με ποιον τρόπο, όμως, έστρεψε όλα τα βλέμματα επάνω της και έγινε γνωστή σε όλον τον πλανήτη για το πιο open minded podcast που υπάρχει αυτήν τη στιγμή στο Spotify; Την απάντηση θα τη λάβεις παρακάτω.

https://www.instagram.com/p/CeCn207J1JH

Ποια είναι η σύγχρονη Podcast star Alex Cooper

Η συνάντηση που της άλλαξε τη ζωή

Κατά τη διαμονή της στη Νέα Υόρκη, η Alex γνώρισε τη Sofia Franklyn, με την οποία «κόλλησαν» σχεδόν αμέσως. Έτσι, μία βραδιά οι δύο γυναίκες ξεκίνησαν να συζητούν για το σύγχρονο dating culture λεπτομερώς, αναφέροντας εκτός των άλλων και προσωπικές τους εμπειρίες. Κάπως έτσι τους προτάθηκε η δημιουργία ενός Spotify Podcast, από έναν θαμώνα, που είχε ακούσει τη συζήτησή τους.

Η μεγάλη επιτυχία του «Call Her Daddy»

Αυτή θα ήταν και η πιο επιτυχημένη επαγγελματική κίνηση της Alex. Από τα πρώτα Podcasts που δημοσιεύθηκαν το κοινό αγάπησε το χιούμορ, την ανεμελιά, αλλά και την ειλικρίνεια της, κάτι που έκανε και το κανάλι, που είχε δημιουργήσει πρωτύτερα, στο Youtube να απογειωθεί.

https://www.instagram.com/p/CjQs861prNj

Το τέλος μίας εποχής

Παρά την ανοδική πορεία του Podcast οι σχέσεις των δύο φίλων δεν ήταν και οι καλύτερες. Οικονομικές διαφωνίες, προσωπικές διαμάχες και παρελθοντικά μυστικά οδήγησαν στο «τέλος» μίας φιλίας και μίας, αδιαμφισβήτητα, πολλά υποσχόμενης συνεργασίας, που τελικά δεν ευδοκίμησε.

https://www.instagram.com/p/CequBp4Ar2L

Το μεγάλο comeback

Παρά τα δυσάρεστα γεγονότα που συνέβησαν, η Alex δεν έκατσε με σταυρωμένα τα χέρια, αφού λίγο καιρό αργότερα επανήλθε δυναμικά στο Spotify με ένα one-woman show, το οποίο κέντρισε το ενδιαφέρον του κοινού. Εκτός αυτού, όμως, αποτέλεσε και το έναυσμα για να της προταθεί από τη διαδικτυακή πλατφόρμα η σύναψη συμβολαίου αξίας 60 εκατομμυριών δολαρίων, που σίγουρα θα άλλαζε τη ζωή της.

Κλείνοντας, τα κακεντρεχή σχόλια, τα σκάνδαλα, αλλά και τα εμπόδια έκαναν την Alex πιο δυνατή και δημοφιλή από ποτέ άλλοτε. Πλέον, η νεαρή star ζει στο Los Angeles σε μία υπερπολυτελή κατοικία, κάνοντας το όνειρό της πραγματικότητα και ακολουθώντας το επάγγελμα που τη γεμίζει όσο κανένα άλλο.

You go girl!


© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved