Hoodies: Τα καλύτερα φούτερ και ζακέτες με κουκούλα για να βρεις το αγαπημένο σου

Είναι το πιο stylish και ζεστό item του φθινοπώρου.

Ας μιλήσουμε για το πιο άνετο item, που μπορείς να πάρεις παντού μαζί σου, που ταιριάζει με όλα και είναι ιδανικό για το σχολείο, τη βόλτα ακόμη και μία έξοδο το Σαββατοκύριακο στο αγαπημένο σας μαγαζί. Γενικά, το sporty look στυλ αρέσει σε όλους, αγόρια και κορίτσια, αλλά τώρα τελευταία έχει πάρει άλλο ρόλο στη ζωή μας, που ξεφεύγει παό το καθαρά αθλητικό στυλ. Γιατί μέχρι στιγμής έπαιρνες φόρμες και hoodies κυρίως για τη γυμναστική σου, άντε και για το σχολείο για εκείνες τις μέρες που είχε κρύο και ήθελες να βάλεις κάτι cozy.

Shopping Guide: Τα ωραιότερα φούτερ με logos για τις κρύες ημέρες

Ε, λοιπόν τα πράγματα αλλάζουν! Με την είσοδο του street wear στην κορυφή των τάσεων, τα hoodies και οι ζακέτες με κουκούλα έχουν γίνει πλέον μέρος της καθημερινότητας μας και θα τα δεις να συνοδευούν τα denim παντελόνια σου, τα wide leg υφασμάτινα παντελόνια, ακόμη και τα mini φορέματα. Γενικά, μπορείς να συνδυάσεις ακόμη και ρούχα που εκ πρώτης άποψης δεν ταιριάζουν, αλλά αυτή η αντίθεση είναι που τα απογειώνει!

unknown 210611236 2575722226070358 5227328541995887517 n

Τα hoodies που θα φορέσουμε φέτος!

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά: ένα μαύρο φούτερ με κουκούλα ή αντίστοιχα μία μαύρη ζακέτα με κουκούλα και φερμουάρ, πρέπει οπωσδήποτε να υπάρχει στη συλλογή σου. Και αν δεν σου αρέσει το μαύρο, τότε πήγαινε σε λευκό ή γκρι. Γενικά τα basics είναι πάντα μια καλή επιλογή και μπορείς να τα συνδυάσεις πανεύκολα με τα πάντα. Αμέσως μετά από αυτά έχουμε τα κολλεγιακά hoodies, aka τα φούτερ εκείνα και τις ζακέτες που έχουν logos ή μοτίφ από διάφορα διάσημα κολλέγια του κόσμου ή ακόμη και από αθλητικές ομάδες. ότι πιο cool για τα τζιν παντελόνια σου.

https://www.instagram.com/p/ChB5MNENgQW/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Επίσης, φέτος αγαπάμε πολύ και τα crop σχέδια, που μπορεί να έχουν και λάστιχο στο τελείωμα. Επίσης, μεγάλη τάση είναι και τα περίεργα fluffy υφάσματα, όπως το φλις και το πανί που μοιάζει σαν «προβατάκι».

1

TOMMY HILFIGER

3GW4204916 01

GANT

1025.222 WHITE 1

PINK WOMAN

hm 1

H&M

Screenshot

FUNKY BUDDHA

hm2

H&M

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

8 φούτερ για να είσαι ζεστή και στυλάτη όλη την ημέρα

5 wow τρόποι να φορέσεις το φούτερ σου αυτό το φθινόπωρο

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved