Shopping Guide: Τα ωραιότερα φούτερ με logos για τις κρύες ημέρες

Τα hoodies που ξεχωρίσαμε.

Το νέο έτος είναι εδώ φέρνοντας ελπίδα για μια καλύτερη covid-free χρονιά. Ωστόσο ο ερχομός του 2021 έφερε χαμηλές θερμοκρασίες, κρύο και σε αρκετές περιοχές χιόνι. Όπως λοιπόν καταλαβαίνεις, έχουμε ανάγκη από ρούχα που θα μας χαρίσουν ζεστασιά και ακαταμάχητο στυλ. Η περίοδος της καραντίνας απαιτεί λίγο πιο άνετα, casual ντυσίματα με αποτέλεσμα τα αθλητικά looks να είναι από τις κύριες επιλογές μας.

Κάπου εδώ έρχονται και τα πολυαγαπημένα φούτερ ή hoodies. Μαλακά, μοντέρνα και κυρίως ευκολοφόρετα αφού μπορούν να φορεθούν με πολλά κομμάτια της ντουλάπας σου. Φούτερ με κολάν, φούστα, jeans ή παντελόνι φόρμας και ένα ζευγάρι sneakers συνθέτουν το ωραιότερο quarantine outfit.

Οι επιλογές είναι άπειρες αφού τα μεγάλα αθλητικά brands έχουν φέρει κομμάτια που όλες θα θέλαμε να προσθέσουμε στην γκαρνταρόμπα μας. Φούτερ σε έντονα ή πιο ουδέτερα χρώματα, με logos που δίνουν έξτρα στυλιστικούς πόντους στην εμφάνισή σου. Τα καλά νέα είναι πως τώρα που άνοιξαν τα εμπορικά καταστήματα μπορείς να βρεις, να δοκιμάσεις και αργότερα να αγοράσεις το item που σου αρέσει περισσότερο. Εμείς κάναμε για εσένα ήδη μια μικρή έρευνα ώστε να πας για shopping προετοιμασμένη.

Δες επίσης: Ξέχνα την Tamta που ήξερες! Στο music video του «Awake» είναι μια άλλη

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις όλα τα logo hoodies που εμείς επιλέξαμε και σου προτείνουμε να φορέσεις.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: pexels.com

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved