Τα ωραιότερα και πιο βολικά σουτιέν για κάθε γούστο και στυλ

Θα τα φοράς ξανά και ξανά μέσα από κάθε ρούχο και θα νιώθεις άνετη.

Οι γιορτές πλησιάζουν και οι ενδιάμεσες εκπτώσεις αποτελούν ευκαιρία για να ανανεώσουμε την γκαρνταρόμπα μας. Η αλήθεια είναι πως όλα τα κορίτσια λατρεύουμε το shopping και είμαστε ικανές να ξοδεύψουμε όλο το χαρτζιλίκι/μισθό του μήνα. Θέλουμε να φοράμε ό,τι πιο cool κυκλοφορεί γι' αυτό επενδύουμε διαρκώς σε νέα εσώρούχα, αξεσουάρ, παπούτσια και ρούχα. Μην ξεχνάς άλλωστε ότι τα fashion trends αλλάζουν κάθε σεζόν.

Το σουτιέν είναι το no1 πράγμα στο οποίο πρέπει να επενδύσεις

https://www.instagram.com/p/CWh3N4FvYok/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μπορεί στα μαγαζιά να υπάρχουν άπειρες επιλογές ωστόσο οφείλεις να βάζεις στο καλάθι σου κομμάτια που ειλικρινά χρειάζεσαι στην καθημερινότητά σου. Τα εσώρουχα είναι αναπόσπαστο κομμάτι κάθε εμφάνισής μας τόσο εντός και εκτός του σπιτιού. Προσφέρουν στήριξη και cozy αίσθηση που όλες έχουμε ανάγκη από το πρωί ως το βράδυ.

Τα σουτιέν είναι must-have κάθε κοπέλας αφού συγκρατεί το στήθος και βοηθά να παραμείνει στη θέση του, χαρίζοντάς μας ελευθερία κινήσεων. Θα τα βρεις σε πληθώρα σχεδίων, χρωμάτων και υφασμάτων για να επιλέξεις αυτό που ταιριάζει περισσότερο στο προσωπικό σου γούστο και στυλ. Διατίθενται επίσης σε στράπλες εκδοχή για να τα φοράς με όλα τα αγαπημένα σου τοπ.

https://www.instagram.com/p/CWF7eI4tKpo/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Καθεμία από εμάς, ωστόσο, δε φοράει το ίδιο νούμερο σουτιέν, αφού δεν έχει το ίδιο μπούστο. Κάθε διαφορετικός σωματότυπος καλό είναι λοιπόν να επιλέγει εσώρουχα που κολακεύουν και δείχνουν τον καλύτερο και πιο comfy εαυτό σου.

Εγώ έκανα ήδη μια μικρή έρευνα αγοράς για να σε βοηθήσω ακόμη περισσότερο. Κάνε τώρα scroll για να βρεις όλα τα σουτιέν που ξεχώρισα για εσένα και σου προτείνω να φορέσεις φέτος.

soutien1

ΤΕΖΕΝIS

soutien2

INTIMISSIMI

soutien3

MA CHERIE

soutien4

OYSHO

soutien5

H&M

soutien6

TEZENIS

attractive beautiful bikini 1146451

Πώς θα καταλάβεις ότι ήρθε η ώρα να φορέσεις σουτιέν για πρώτη φορά



Πηγή κεντρικής: @tezenisofficial

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ωχ! Υπάρχει «σωστός» τρόπος για να φοράς το σουτιέν και είναι αυτός

Το νέο trend μας θέλει να φοράμε το σουτιέν πάνω από τα ρούχα

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved