Πώς θα καταλάβεις ότι ήρθε η ώρα να φορέσεις σουτιέν για πρώτη φορά

Υπάρχουν μερικά σημάδια που θα σε βοηθήσουν να το καταλάβεις έγκαιρα.

Εκείνη η μέρα που το κάθε κορίτσι θα φορέσει σουτιέν για πρώτη φορά είναι αρκετά περίεργη. Από τη μία μπορεί να νιώσεις ενθουσιασμένη, γιατί επιτέλους ήρθε η ώρα να φορέσεις κι εσύ σουτιέν και να αισθανθείς ότι γίνεσαι έτσι πιο θηλυκή. Ότι μεγαλώνεις. Από την άλλη, μπορεί να νιώσεις ένα συναίσθημα ντροπής για το πώς πρέπει να το πεις τώρα στη μαμά σου για να πάτε σε κατάστημα εσωρούχων και να ψωνίσετε. Μπορεί, βέβαια, να να βιώσεις έναν συνδυασμό συναισθημάτων. Και χαρά και λίγη ντροπή. Αυτό είναι κάτι απόλυτα λογικό και συμβαίνει σχεδόν σε όλα τα έφηβα κορίτσια. Είναι κάτι, το οποίο δεν πρέπει να σε ανησυχεί καθόλου.

Κατ’ αρχάς, πρέπει να ξέρεις ότι κάθε κορίτσι είναι διαφορετικό. Τόσο εσύ όσο και οι φίλες σου αναπτύσσεστε με διαφορετικό ρυθμό, πράγμα που σημαίνει ότι δεν πρέπει να κοιτάς τι κάνουν οι άλλες, διότι μια φίλη σου μπορεί να χρειαστεί να φορέσει σουτιέν νωρίτερα από σένα ή το αντίθετο.

Όταν το συνειδητοποιήσεις και είσαι έτοιμη γι’ αυτήν την αλλαγή δεν έχεις παρά να το ανακοινώσεις στη μαμά σου- χωρίς ντροπές- και να ξεχυθείτε στην αγορά για αυτό που σου ταιριάζει. Μην ντρέπεσαι τη μαμά σου! Σκέψου ότι κι εκείνη στην ηλικία σου βρέθηκε στη θέση που είσαι εσύ τώρα.

Θα μας πεις τώρα πώς θα καταλάβεις ότι ήρθε η ώρα να βάλεις σουτιέν. Στην παρακάτω gallery υπάρχει η απάντηση στο ερώτημά σου.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved