Shopping guide: 7 κρέμες με χρώμα για ελαφριά κάλυψη και τέλεια επιδερμίδα

Γιατί να επιβαρύνεις το δέρμα σου με make up μέσα στο κατακαλόκαιρο;

Το καλοκαίρι είναι η εποχή που λατρεύω να κάνω ελαφρύ μακιγιάζ. Δεν αντέχω να επιβαρύνω την επιδερμίδα μου με foundation και με πούδρα και να δημιουργώ μια «μάσκα» στο πρόσωπό μου. Εκτός του ότι έτσι ταλαιπωρώ το δέρμα μου, το μακιγιάζ δεν κρατά για πολύ με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να… «λιώσει» από τον καύσωνα. Το αποτέλεσμα; Γίνομαι χάλια.

Dove Cameron: Δείχνει βήμα-βήμα το αγαπημένο καθημερινό μακιγιάζ της (video)

BB cream, αγάπη μου!

Δεν υπάρχει πιο ιδανικό και απαραίτητο προϊόν μακιγιάζ τους καλοκαιρινούς μήνες από μία BB cream ή αλλιώς ενυδατική κρέμα με χρώμα.

Πρόκειται, στην ουσία, για μια κρέμα που παρέχει στο δέρμα την υγρασία που έχει ανάγκη για να μην αφυδατωθεί από τις υψηλές θερμοκρασίες, δίνοντάς της παράλληλα ελαφριά, ομοιόμορφη κάλυψη.

Με μια BB cream, δηλαδή, μπορείς να καλύψεις τυχόν σπυράκια ή σημάδια του προσώπου χωρίς, όμως, να το «μπουκώσεις»! Τέλειο; Δεν θα σε αφήσω έτσι. Δεν σου μιλώ τόση ώρα χωρίς λόγο για τις ενυδατικές κρέμες με χρώμα. Στην gallery έχω συγκεντρώσει τις επτά καλύτερες και πιο οικονομικές BB cream που κυκλοφορούν στην αγορά!

https://www.instagram.com/p/CKMK0d-nOn9/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το απόλυτο summerish μακιγιάζ για φέτος

Φέτος είναι μεγάλη τάση το glowing skin. Μπορείς να έχεις γυαλάδα στο πρόσωπό σου από το πρωί ως το βράδυ; Τότε ναι! Είσαι το πιο fashionable girl που κυκλοφορεί εκεί έξω.



Πώς θα πετύχεις αυτό το λαμπερό αποτέλεσμα στην επιδερμίδα σου; Πανεύκολα. Αφού απλώσεις την ΒΒ cream σου, θα βάλεις highlighter και bronzer (αν χρησιμοποιείς) σε κρεμώδη υφή. Όχι σε powder. Τα κρεμώδη προϊόντα, δηλαδή, είναι αυτά που θα σου χαρίσουν το γυαλιστερό αποτέλεσμα στο δέρμα, που φέτος τολμούν όλα τα It girls!

Τόλμησέ το κι εσύ και κλέψε τις εντυπώσεις!

Cover photo: @thecalloftheglow

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved