Shopping Guide: 5+2 maxi φορέματα που θα φοράς όλη την ημέρα

Τα μακριά φορέματα είναι ό,τι πιο άνετο και στυλάτο μπορείς να προσθέσεις στην ντουλάπα σου.

Τα φορέματα είναι με διαφορά ένα από τα πιο αγαπημένα items όλων των κοριτσιών. Άνετα, κομψά και θηλυκά, μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες της ημέρας και σε πολλές, διαφορετικές περιστάσεις. Τα επιλέγουμε χειμώνα-καλοκαίρι με ή χωρίς καλσόν αφού δείχνουν πάντα υπέροχα.

Διανύουμε την ανοιξιάτικη περίοδο και ήδη επιλέγουμε πιο ελαφριά ρούχα για τα καθημερινά μας looks. Η υψηλή θερμοκρασία άλλωστε δεν μας αφήνει και πολλά περιθώρια. Τα μακριά φορέματα είναι μια από τις ωραιότερες επιλογές που μπορούμε να κάνουμε για άνετες, all day εμφανίσεις.

Αρχικά ταιριάζουν με όλα τα παπούτσια της γκαρνταρόμπας μας όπως sneakers, μπαλαρίνες και σανδάλια. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βρεις το φόρεμα που ταιριάζει καλύτερα στο δικό σου σωματότυπο και στυλ. Είτε αυτό είναι ένα στενό maxi φόρεμα είτε ένα πιο φαρδύ, φρόντισε να το συνδυάσεις όσο πιο σωστά μπορείς για να δείχνεις κομψή και περιποιημένη. Εμείς κάναμε μια σύντομη έρευνα με στόχο να βρούμε μερικά από τα ωραιότερα μακριά φορέματα της αγοράς.

Δες επίσης: Μετά το Bridgerton, η αγαπημένη σταρ της σειράς ετοιμάζει νέα ταινία

https://www.instagram.com/p/CNq1I3bjMnl/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις όλα τα φορέματα που ξεχωρίσαμε για εσένα και σου προτείνουμε να αγοράσεις.

Πηγή κεντρικής: @kyliejenner

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved