Shopping Guide: 8 λευκά items που θα φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ

Το απόλυτο χρώμα αυτής της εποχής.

Αν υπάρχει ένα και μόνο χρώμα που μπορεί να φορεθεί κυριολεκτικά με τα πάντα, αυτό είναι σίγουρα το λευκό. Αποτελεί αγαπημένη μας επιλογή εδώ και χρόνια με αποτέλεσμα όλες να έχουμε αρκετά άσπρα ρούχα και αξεσουάρ στην γκαρνταρόμπα μας.

Η αλήθεια είναι πως επικρατεί η άποψη πως το λευκό χρώμα αρμόζει πιο πολύ στο ανοιξιάτικο και καλοκαιρινό ντύσιμο ωστόσο τελευταία αυτό αποδεικνύεται μύθος. Δεν είναι λίγες οι κοπέλες που επιλέγουν το total white, μπεζ, κρεμ και λευκό του πάγου για τις εμφανίσεις τους, μαγνητίζοντας τα βλέμματα.

Με λίγα λόγια φοράμε το λευκό σε όλες του τις αποχρώσεις και φυσικά αποτελεί ένα από τα πιο must χρώματα αυτής της σεζόν και όχι μόνο. Εσύ καλό θα ήταν να επενδύσεις σε basic κομμάτια που θα συνδυάσεις με τα υπόλοιπα ρούχα σου. Την ίδια ώρα μπορείς να βρεις εντυπωσιακά άσπρα items σε πολύ καλή τιμή αφού τα περισσότερα brands έχουν μεγάλες εκπτώσεις αυτή την περίοδο.

Κομψά jackets, φορέματα, πουκάμισα, τοπάκια και jeans σε εκθαμβωτικό λευκό πάντα κάνουν την διαφορά. Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις όλα τα λευκά items που ξεχωρίσαμε για εσένα και σου προτείνουμε να φορέσεις για υπέροχες εμφανίσεις.

Δες επίσης: Η νέα συλλογή της θετής κόρης της Kamala Harris θα σου δώσει έμπνευση

https://www.instagram.com/p/CLhqvEpFa8Y/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved