Shopping Guide: Βρήκαμε τα 8 καλύτερα σαμπουάν για μαλλιά γεμάτα λάμψη

Σε λίγες μόνο χρήσεις θα έχεις μαλλιά που ακτινοβολούν!

Τα μαλλιά για κάθε κορίτσι είναι ένα σημαντικό κομμάτι της εμφάνισής του. Όλες θέλουμε να έχουμε όμορφα, περιποιημένα και υγιή μαλλιά, γιατί έτσι νιώθουμε περισσότερη αυτοπεποίθηση. Νιώθουμε ότι είμαστε πιο όμορφες και γοητευτικές και αυτό μόνο καλό μπορεί να κάνει και στην ψυχολογία μας.

Υγιή μαλλιά, όμως, χωρίς λάμψη γίνονται; Φυσικά και δεν γίνονται. Σίγουρα θα σου έχει συμβεί κι εσένα κάποια στιγμή στη ζωή σου να έχεις μαλλιά χωρίς ψαλίδα, να φροντίζεις σχολαστικά την τρίχα σου, αλλά… να λείπει η λάμψη. Και κάπου εκεί αναρωτιέσαι «μα τι πρέπει να κάνω για αυτό;».

Η απάντηση, λοιπόν, είναι μια και ακούει στο όνομα σαμπουάν. Όχι, βέβαια, οποιοδήποτε σαμπουάν. Αυτό που έχεις ανάγκη είναι ένα σαμπουάν ειδικό για λαμπερά μαλλιά. Ένα σαμπουάν με σύμπλεγμα βιταμινών, με συστατικά όπως η αλόη, τα έλαια argan και marula, η μπύρα, η κερατίνη και ο βιολογικός λιναρόσπορος είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι.

Και εμείς θα σε βοηθήσουμε να το βρεις. Για την ακρίβεια, κάναμε το ρεπορτάζ αγοράς μας και εντοπίσαμε τα οκτώ πιο αποτελεσματικά σαμπουάν, τα οποία θα δώσουν στα μαλλιά σου τη λάμψη που έχουν ανάγκη. Κάνε scroll, ανακάλυψέ τα στην παρακάτω gallery και σου εγγυόμαστε πως άπαξ και τα βάλεις στη hair routine σου θα έχεις μαλλιά… που ακτινοβολούν!

Διάβασε ακόμα: Shopping Guide: 10 μολύβια φρυδιών που πρέπει να προσθέσεις στο νεσεσέρ σου

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved