Shopping Guide: 10 μολύβια φρυδιών που πρέπει να προσθέσεις στο νεσεσέρ σου

Για να έχεις πάντα περιποιημένα και καλοσχηματισμένα φρύδια!

Τo μακιγιάζ είναι μια αγαπημένη ασχολία για εμάς τα κορίτσια, αλλά δεν περιορίζεται μόνο στα χείλη, τα μάγουλα και τα μάτια. Για να έχουμε ένα ολοκληρωμένο make up look πρέπει να φροντίζουμε εξίσου και τα φρύδια μας.

Κι αυτό, γιατί τα φρύδια είναι το κάδρο του προσώπου μας, είναι αυτά που δίνουν σχήμα σε όλη την εικόνα μας και μας κάνουν να φαινόμαστε εντυπωσιακές και όμορφες. Αυτό που θέλουμε να σου πούμε είναι πως τα φρύδια είναι εκείνο το σημείο που μπορεί ή να μας κάνει να δείχνουμε υπέροχες ή κάπως… περίεργες.

Για αυτό είναι πολύ σημαντικό να φροντίζεις τα φρύδια σου. Να μην κάνεις μόνη σου πειραματισμούς, αλλά να επισκέπτεσαι μία αισθητικό για να σου φτιάχνει το σχήμα. Στο τονίζουμε αυτό! Μόνο ένας expert μπορεί να δημιουργήσει όμορφο σχήμα στα φρύδια σου!

Από εκεί και πέρα μπορείς εσύ μπορείς να τα τονίζεις μόνη σου χρησιμοποιώντας ένα μολύβι φρυδιών. Να γεμίζεις, δηλαδή, τα κενά και να δημιουργείς μια ομοιομορφία! Για να σε βοηθήσουμε κι εμείς, κάναμε την έρευνα αγοράς μας και βρήκαμε τα δέκα καλύτερα μολύβια φρυδιών που πρέπει να έχεις αυτήν τη στιγμή στο νεσεσέρ σου.

Είναι μολύβια για όλα τα κορίτσια. Για ξανθές, καστανές και μελαχρινές. Δεν υπάρχει περίπτωση να μη βρεις σε αυτόν τον οδηγό αγοράς ένα μολύβι που να σου ταιριάζει. Κάνε, λοιπόν, scroll και ανακάλυψέ τα!

Cover photo: @vivienne.sabo_aze

Διάβασε ακόμα: Shopping guide: 8 αφρόλουτρα με τριαντάφυλλο για να κάνεις πιο απολαυστικό το μπάνιο σου

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved