Shopping Guide: Βρήκαμε τα ωραιότερα ζακετάκια για all day εμφανίσεις

Είναι αναμφίβολα το must-have κομμάτι αυτής της σεζόν.

Η Άνοιξη είναι και επίσημα εδώ και η αλήθεια είναι ότι εμείς δεν έχουμε προλάβει να το συνειδητοποιήσουμε ακόμη. Ο καλός καιρός σε συνδυασμό πάντα με τη σκέψη πως οδεύουμε προς την λήξη της καραντίνας, μας ανεβάζει τη διάθεση και μας ενισχύει την ανάγκη για βόλτα στη φύση.

Το τελευταίο διάστημα οι περισσότερες από εμάς έχουν βολευτεί με φόρμες, άνετα σετ και λίγο πιο αθλητικά ρούχα. Αυτό είναι απολύτως λογικό αφού όλες χρειαζόμαστε άνεση και cozy αίσθηση όσο παραμένουμε εντός του σπιτιού ή κατά τη διάρκεια του περιπάτου μας.

Η νέα σεζόν αποτελεί ιδανική ευκαιρία για να ξαναβρεις το στυλ σου, να φορέσεις όλα τα ρούχα που έχεις αφήσει στην άκρη και να ανεβάσεις στο έπακρο την ψυχολογία σου. Η παράταση των εκπτώσεων ίσως είναι αφορμή για να εμπλουτίσεις την γκαρνταρόμπα σου και να συνθέσεις υπέροχα ανοιξιάτικα σύνολα.

Είναι γεγονός ότι οι αγαπημένες μας celebs φροντίζουν πάντα να μας δίνουν ιδέες και έμπνευση σε θέματα μόδας. Αυτή τη φορά η Dua Lipa ήταν εκείνη που μας έδειξε ποιο item θα κυριαρχήσει αυτή τη σεζόν και θα φορεθεί όσο τίποτα άλλο. Ο λόγος για τα cardigans ή όπως εμείς στην Ελλάδα συνηθίζουμε να αποκαλούμε, ζακετάκια. Διατίθενται στην αγορά σε έντονα χρώματα, υπέροχα prints και πολλές, διαφορετικές υφάνσεις. Το μόνο σίγουρο είναι πως μια ματιά στα ηλεκτρονικά καταστήματα των αγαπημένων σου brands αρκεί για να βρεις το cardigan που ταιριάζει καλύτερα στο προσωπικό σου γούστο και στυλ.

Δες επίσης: Zendaya: Δεν εμφανίστηκε στην τελετή των Golden Globes & αυτός είναι ο λόγος

https://www.instagram.com/p/CL4kwFdsPFR/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις όλες τις ωραιότερες ζακέτες που ξεχωρίσαμε και σου προτείνουμε να φορέσεις.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved