Zendaya: Δεν εμφανίστηκε στην τελετή των Golden Globes & αυτός είναι ο λόγος

Γιατί δεν είδαμε την ηθοποιό;

Η 78η τελετή των Golden Globes πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, ακόμη και κάτω από τις πρωτόγνωρες συνθήκες της πανδημίας. Οι ηθοποιοί δεν περπάτησαν στο κόκκινο χαλί, όπως προστάζει η τελετή της απονομής βραβείων αλλά πραγματοποιήθηκαν διαδικτυακά με παρουσιάστριες την Tina Fey και την Amy Poehler οι οποίες πρέπει να σου τονίσουμε πως βρίσκονταν η μια στο Los Angeles και η άλλη στη Νέα Υόρκη.

Mεγάλα ονόματα του Hollywood εμφανίστηκαν και τράβηξαν την προσοχή με τις φανταχτερές εμφανίσεις τους, ένα όμως όνομα δεν ακούστηκε αλλά ούτε και εμφανίστηκε.

Η Zendaya έλειψε από την τελετή και σίγουρα αυτό ήταν κάτι που δεν άρεσε στους φανατικούς θαυμαστές της, άλλωστε μη ξεχνάς πως τον περασμένο Σεπτέμβριο συζητήθηκε όσο καμία άλλη αφού έγραψε ιστορία στα Βραβεία Emmy. Ήταν η νεότερη ηθοποιός, σε μόλις ηλικία 24 ετών, η οποία κέρδισε το βραβείο Καλύτερης Ηθοποιού για την ερμηνεία της στη δραματική σειρά «Euphoria».



Η 78η τελετή των Golden Globes είναι μια τελετή η οποία αναγνωρίζει τόσο τις τηλεοπτικές παραγωγές όσο και τα κινηματογραφικά έργα, κι όμως, η Zendaya δεν ήταν μέρος αυτής καθώς δεν ήταν υποψήφια για κανένα βραβείο.

Αναμένεται να δούμε παρόλα αυτά τη Zendaya στα Critics 'Choice Awards του επόμενου Σαββατοκύριακου μιας και έχει υποψηφιότητα για την Καλύτερη Ηθοποιό- για την ερμηνεία της στο «Malcom & Marie» και όπως όλα δείχνουν θα τιμηθεί με το βραβείο SeeHer.

Πού ήταν όμως πραγματικά η Zendaya το βράδυ των Golden Globes και γιατί δεν την είδαμε; Η ηθοποιός, όπως μεταδίδει το Seventeen, βρισκόταν στην Ατλάντα, γυρίζοντας την επερχόμενη ταινία «Spider-Man, Spider-Man: No Way Home».

Δες τις καλύτερες στιγμές της βραδιάς εδώ:



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved