Shopping Guide: 7 παπούτσια που θέλουμε να φορέσουμε αυτόν τον Μάρτιο

Οι επιλογές είναι πολλές και οι εμφανίσεις μας χρήζουν ανανέωσης.

Το shopping ανέκαθεν συνδυαζόταν για τις γυναίκες με κάτι σαν ψυχοθεραπεία. Εκείνη την ύστατη ώρα που δε νιώθεις και πολύ στα καλά σου, για κάποιον λόγο και με κάποιον σχεδόν αυτόματο τρόπο μπαίνεις στη διαδικασία να σκέφτεσαι μήπως ένα νέο απόκτημα πρέπει να βρεθεί στη λίστα σου.

Αφήνοντας αυτό το κομμάτι στην άκρη, υπάρχει ένας άλλος λόγος που μας έχουν έρθει στο μυαλό ενδυματολογικές αναζητήσεις. Και αυτή φυσικά είναι η αλλαγή του καιρού και της εποχής.

Ο Μάρτιος δηλώνει επίσημα την άφιξη της άνοιξης και αυτό συνεπάγεται και μία αλλαγή στα ρούχα της γκαρνταρόμπας μας. Έχουμε αρκετά υπόψιν στα οποία θέλουμε να επενδύσουμε, όμως, για αρχή είπαμε να ασχοληθούμε με ένα all-time-classic item, τα παπούτσια.

Οι επιλογές είναι πάντα πολλές στα μαγαζιά και, ακόμα και τώρα που αυτά είναι κλειστά στη φυσική τους μορφή, έχουν φροντίσει για την online εξυπηρέτηση του κοινού. Τα αθλητικά που τόσο έχουμε αγαπήσει αυτόν τον χρόνο που έχουμε περάσει στην καραντίνα, τα loafers που ποτέ δεν ξεχνάμε για την άνεση και το στυλ τους, τα mules που ήταν το hot σχέδιο της περσινής χρονιά, τα high heels που πλέον φοράμε ακόμα και στο δωμάτιο, βρίσκονται ανάμεσα στις πρώτες μας επιλογές.

Στην παρακάτω gallery θα βρεις μερικά από τα παπούτσια που θέλουμε να φορέσουμε τον Μάρτιο.

Δες επίσης: Shopping Guide: Χρωματιστά γυαλιά ηλίου για ξεχωριστές εμφανίσεις

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved