Shopping Guide: Χρωματιστά γυαλιά ηλίου για ξεχωριστές εμφανίσεις

Τα tinted sunglasses είναι η πιο hot τάση της σεζόν.

Τα γυαλιά ηλίου είναι ένα από τα πιο βασικά και απαραίτητα αξεσουάρ μιας πρωινής εμφάνισης. Ζούμε σε μια από τις πιο ηλιόλουστες χώρες του κόσμου με έντονη ηλιοφάνεια τις περισσότερες ημέρες του έτους. Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν να προστατεύουμε τα μάτια μας από την ακτινοβολία όσο το δυνατόν περισσότερο.

Κάθε σεζόν οι τάσεις της μόδας αλλάζουν και ανανεώνονται με αποτέλεσμα καινούργια σχέδια και trends να μας κλέβουν την καρδιά. Όπως όλα δείχνουν, ένα νέο trend γυαλιών θα φορεθεί όσο τίποτα άλλο φέτος. Μιλάμε για τα tinted sunglasses, δηλαδή τα γυαλιά με χρωματιστούς φακούς. Είναι ειλικρινά ό,τι πιο hot κυκλοφορεί και όπως ήταν αναμενόμενο οι αγαπημένες μας celebs τα έχουν ήδη εντάξει στα looks τους, παραδίδοντας μαθήματα στυλ.

Η Kaia Gerber "έριξε" το Instagram όταν πόζαρε με τα πορτοκαλί γυαλιά της ενώ η Emma Chamberlain προτίμησε έναν σκελετό με γαλάζιους φακούς. Πολλές ακόμη teen stars έχουν επιλέξει τα συγκεκριμένα γυαλιά (Dua Lipa, Kendall Jenner κ.ά) για τα καθημερινά τους outfits ή στην παραλία. Μοντέρνα και super stylish, τα tinted glasses αξίζει να προστεθούν αυτή τη σεζόν στη συλλογή σου. Εμείς κάναμε ήδη μια μικρή έρευνα αγοράς για εσένα ώστε να γλιτώσεις τον κόπο της αναζήτησης.

Δες επίσης: Justin & Hailey Bieber: Οι υπέροχες photos από τον γάμο που δεν είχες δει

https://www.instagram.com/p/CJmY6l1LgKx/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
https://www.instagram.com/p/CIJf7RwDHhS/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις όλα τα ζευγάρια γυαλιών που εμείς ξεχωρίσαμε και σου προτείνουμε να φορέσεις για να κάνεις τη διαφορά.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved