Shopping guide: 8 κρέμες προσώπου με χρώμα για ενυδάτωση και ελαφριά κάλυψη

Μόνο έτσι θα καλύπτεις τα σπυράκια σου και θα φροντίζεις παράλληλα το δέρμα σου.

Το ξέρουμε πως έχεις αρχίσει εδώ και καιρό να πειραματίζεσαι με το μακιγιάζ! Είναι, άλλωστε, αυτή η ηλικία που θέλεις να ανακαλύψεις πώς να βάφεσαι σωστά, πώς να καλύπτεις τις ατέλειές σου και πώς να είσαι όμορφη και αψεγάδιαστη, χωρίς ενοχλητικά σπυράκια να εμφανίζονται στα ξαφνικά.

Θέλουμε, όμως, να σου επισημάνουμε κάτι. Είναι πολύ νωρίς να ξεκινήσεις να «φορτώνεις» την επιδερμίδα σου με make up. Δεν το έχεις ανάγκη. Είσαι τόσο μικρή και φρέσκια, που λάμπεις κάθε στιγμή της ημέρας. Άλλωστε, έχεις τόσα χρόνια μπροστά σου για να φοράς foundation. Θα μας πεις… «Με ενοχλούν τα σπυράκια και θέλω να τα καλύψω» ή «έχω θαμπή επιδερμίδα μερικές φορές». Οκ, υπάρχει λύση για αυτό!

Το προϊόν που ανταποκρίνεται σε αυτές τις ανάγκες είναι η ενυδατική κρέμα με χρώμα. Και ενυδατώνει το πρόσωπό σου, που είναι και το βασικό που πρέπει να σε ενδιαφέρει σε αυτήν την ηλικία, και καλύπτει τις μικρές ατέλειες, προσφέροντάς σου μια φυσική λάμψη. Άσε που προσαρμόζεται στον κάθε τόνο επιδερμίδας προσφέροντάς σου ομοιόμορφη κάλυψη. Τα οφέλη της είναι πολλά, όπως καταλαβαίνεις.

Αν, λοιπόν, ακόμη δεν έχεις αποκτήσει μια ενυδατική κρέμα με χρώμα, είναι η στιγμή να το κάνεις τώρα. Εμείς, για να σε βοηθήσουμε, συγκεντρώσαμε στην παρακάτω gallery τις οκτώ καλύτερες κρέμες με χρώμα που κυκλοφορούν στην αγορά και ανταποκρίνονται στις ανάγκες σου. Κάνε scroll και ανακάλυψέ τις. Α! Και μην ξεχνάς πως οι εκπτώσεις έχουν ήδη ξεκινήσει, οπότε… θα είναι πολύ συμφέρουσα για το πορτοφόλι σου μια τέτοια αγορά αυτήν την περίοδο!

Cover photo: @atieahmadkamal

Διάβασε ακόμα: Το νέο μανικιούρ της Lizzo είναι ό,τι πιο girly είδαμε τελευταία

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved