Το νέο μανικιούρ της Lizzo είναι ό,τι πιο girly είδαμε τελευταία

Είναι παραμυθένιο!

Τα περισσότερα κορίτσια έχουμε μια τρέλα με το μανικιούρ! Μας αρέσει να έχουμε περιποιημένα και όμορφα νύχια και κυρίως βαμμένα. Και η αλήθεια είναι πως τώρα, που τα nail bars είναι κλειστά, μια στενοχώρια την έχουμε. Θα θέλαμε να μπορούμε να κλείσουμε ραντεβού στη μανικιουρίστ μας και να κάνουμε τα nail art που βλέπουμε διαρκώς στο feed μας στο Instagram. Άλλωστε, τόσο χαρτζιλίκι μαζέψαμε από τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Anyway… Προς το παρόν θα βολευτούμε με τα DIY μανικιούρ που κάνουμε μόνες μας στο σπίτι και σίγουρα θα υπάρξουν καλύτερες μέρες. Χωρίς έμπνευση, ωστόσο, ωραίο και κομψό diy nail art δεν γίνεται. Γι’ αυτό ακριβώς είμαστε εμείς εδώ.

Κάνοντας scroll στο Intagram και ψάχνοντας λίγο περισσότερο πέσαμε πάνω στον λογαριασμό της Lizzo και στο πρόσφατο μανικιούρ της. Πραγματικά, ενθουσιαστήκαμε. Η τραγουδίστρια τόλμησε ένα nail art που θα είναι super hot το 2021 και λέγεται bubblegum-pink manicure.

Ναι, καλά κατάλαβες! Είναι σε ροζ χρώμα και συγκεκριμένα στο ροζ της τσιχλόφουσκας. Έχει και λίγο glitter έτσι για να το κάνει ακόμα πιο girly και παραμυθένιο. Στην παρακάτω gallery μπορείς να δεις προσεκτικά το μανικιούρ της Lizzo και πέντε βερνίκια με τα οποία μπορείς να το πετύχεις κι εσύ μόνη σου στο σπίτι. Το μόνο με το οποίο δεν συμφωνούμε είναι το μάκρος των νυχιών της star. Θα θέλαμε να έχει αρκετά πιο κοντά νύχια μιας και θα ήταν πιο κομψό το αποτέλεσμα.

Διάβασε ακόμα: Ναι! Η Demi Lovato άλλαξε πάλι χρώμα στα μαλλιά της

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved