Shopping Guide: Τα ωραιότερα πλεκτά φορέματα για να υποδεχθείς το 2021 με στυλ

Αξίζει να τα προσθέσεις στη ντουλάπα σου.

Σε λίγες ημέρες υποδεχόμαστε το 2021 και το γιορτάζουμε με τον απόλυτο οδηγό για πλεκτά φορέματα. Και όμως, κρύο κάνει στην Ελλάδα και η θερμοκρασία πέφτει πλέον αισθητά. Μπορεί για την ώρα να μην είδαμε χιόνια αλλά είδαμε καταιγίδες, ανέμους και νιώσαμε συχνά το κρύο να μας διαπερνά.

Όλα αυτά όμως δεν σημαίνουν σε καμία περίπτωση ότι εμείς θα χάσουμε το στυλ μας. Αν ανήκεις λοιπόν κι εσύ στα κορίτσια που αγαπούν τα φορέματα σου έχουμε την απόλυτη (και super stylish) λύση για αυτές τις παγωμένες ημέρες: το πλεκτό φόρεμα ή αλλιώς knit dress.

Συνδυάζουν κομψότητα και ζεστασιά, ενώ τα βρίσκουμε πλέον σε όλα τα χρώματα. Χακί, μαύρο, άσπρο και πολλές ακόμη επιλογές με τις οποίες θα συνθέσεις τα ωραιότερα looks. Μη φοβηθείς να φορέσεις ένα μίνι πλεκτό φόρεμα αφού συνδυάζεται τέλεια με καλσόν ή ψηλές μπότες over the knee. Μπορείς επίσης να ολοκληρώσεις την εμφάνισή σου με μποτάκια ή sneakers για μια γρήγορη βόλτα. Το μόνο σίγουρο είναι πως ό,τι και αν επιλέξεις με το σωστό styling θα δείχνεις όμορφη και περιποιημένη.

Δες επίσης: Γενέθλια για τη mairiboo: Το post που ξεπέρασε τα 25χιλ likes σε λίγες ώρες

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις τα πλεκτά φορέματα που εμείς ξεχωρίσαμε και σου προτείνουμε να φορέσεις τη νέα χρονιά.

https://www.instagram.com/p/CJWX1ObJbLF/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
https://www.instagram.com/p/CI6Gnepjb9p/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved