Γενέθλια για τη mairiboo: Το post που ξεπέρασε τα 25χιλ likes σε λίγες ώρες

H φωτογραφία στα Instagram και οι ευχές της.

Η πιο ευτυχισμένη ημέρα του χρόνου είναι σήμερα για τη Μαίρη Συνατσάκη, μιας και πρόκειται για την ημέρα των γενεθλίων της. Βέβαια, εκτός από εκείνη χάρηκαν και όλοι της οι φίλοι αλλά και θαυμαστές της και αυτό φάνηκε από τα νούμερα των σχολίων αλλά και των likes στο εορταστικό post που έκανε.

Η influencer της… καρδιάς μας έκλεισε τα 36 της χρόνια και είναι πιο χαρούμενη από ποτέ, άλλωστε αυτή η περίοδος βρίσκει την αγαπημένη σου mairiboo ανανεωμένη και έτοιμη για νέες περιπέτειες. Σε πρόσφατο vlog της αποκάλυψε ότι μετακόμισε από το σπίτι που έμενε, κάτι φυσικά που αποδεικνύει τα παραπάνω.

Λοιπόν, η Μαίρη φαίνεται πως γιόρτασε τα γενέθλιά της και έσβησε τα 36 της κεράκια με ένα υπέροχο χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό της. Στο post της στο Instagram είχε την ανάγκη να μοιραστεί κάποιες σκέψεις της με τους διαδικτυακούς της φίλους και συγκεκριμένα έγραψε:

«Με έναν γρήγορο υπολογισμό οι 36αρες είναι σαν δυο 18άρες. Έξτρα πολλή εφηβεία μαζεμένη δηλαδή και παραπανίσια ενηλικίωση. «Επιβεβαιώνω. Ισχύει.» Το τι ωραίες ευχές μου έχετε στείλει, δεν περιγράφεται! Γράψατε πράγματα, όμορφα και ουσιαστικά! Δεν με ξεπετάξατε! Σας ευχαριστώ τόσο πολύ. Είσαστε πλούτος και εύχομαι σε όλους υγεία, υγεία, υγεία και φτου ξε- ελευθερία. Υ.Γ: Η τούρτα μου; Οι πολύ προσεκτικοί το πιάσατε ε;»

Δες στη gallery τη φωτογραφία που ανέβασε.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved