Shopping Guide: Τα ωραιότερα γιορτινά ρούχα για μέσα και έξω από το σπίτι

Οι αγορές που θα χαρείς να φοράς και μετά τις ημέρες των Χριστουγέννων.

Ο Δεκέμβριος είναι εδώ για τα καλά πια και εμείς δηλώνουμε έτοιμες να αποχαιρετίσουμε αυτό το περίεργο για όλους έτος. Η αλήθεια είναι πως ναυάγησαν λίγο τα πλάνα μας για τις ημέρες των εορτών αφού δεν θα πραγματοποιηθούν τα καθιερωμένα party ούτε άλλα λαμπερά events. Αυτή τη χρονιά όπως φαίνεται θα κάνουμε χριστουγεννιάτικο και πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν στο σπίτι με τον πιο κλειστό αλλά και πιο αγαπημένο μας κύκλο.

Αυτό φυσικά δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση πως πρέπει να αφεθούμε και να μην ντυθούμε όπως αρμόζει κανονικά σε αυτές τις περιπτώσεις. Οι γιορτές λοιπόν θα μας βρουν όμορφες, λαμπερές, γεμάτες στυλ και αισιοδοξία. Το καλό με τα Χριστούγεννα είναι πως έχεις τη δυνατότητα για ενδυματολογικές "υπερβολές". Μην διστάσεις λοιπόν να φορέσεις αυτό το ωραίο φορεματάκι με τη χρυσή κλωστή ή το glitter παντελόνι που αγόρασες πριν λίγο καιρό.

Αν πάλι θες να είσαι καλοντυμένη αλλά να κρατήσεις ένα πιο χαμηλό προφίλ, τότε επένδυσε σε μια μίνι φούστα, ένα ζιβάγκο και σε ένα ζευγάρι ψηλές μπότες. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα δείχνεις κομψή και περιποιημένη. Το μαύρο φόρεμα παραμένει η εύκολη λύση ενώ το αγαπημένο σου τζιν παντελόνι σε συνδυασμό με ένα εντυπωσιακό τοπ, θα κάνει τη διαφορά. Αυτό που δεν πρέπει με τίποτα βέβαια να ξεχάσεις να πάρεις, είναι το όμορφο χαμόγελο σου, η καλή σου διάθεση και η αγάπη για τους ανθρώπους σου. Καλές αγορές!

Δες επίσης: Δεν περιμέναμε να δούμε αυτό το χρώμα στα νύχια της Hailey Bieber

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις τα ρούχα που εμείς ξεχωρίσαμε για να παραμείνεις στυλάτη σε αυτές τις γιορτές.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved