Δεν περιμέναμε να δούμε αυτό το χρώμα στα νύχια της Hailey Bieber

Μας ξάφνιασε με το μανικιούρ της!

Η Hailey Bieber είναι ένα κορίτσι, το οποίο αγαπάμε πολύ. Θα θέλαμε να είναι κολλητή μας φίλη, αδελφή μας ή ξαδέλφη μας και να περνάμε μαζί της χρόνο, μαθαίνοντας στο πλάι της μυστικά μόδας και ομορφιάς. Μη μας πεις πως δεν έχεις παρατηρήσει ότι η σύζυγος του Justin Bieber εξελίσσεται τα τελευταία χρόνια σε fashion & beauty icon, γιατί δε θα σε πιστέψουμε.

Εμείς, εδώ πέρα, θα σταθούμε στο κομμάτι της ομορφιάς της Hailey, όπως θα κατάλαβες και από τον τίτλο. Δε θα μιλήσουμε, όμως, για το υπέροχο πρόσωπό της και για τα μαλλιά της. Θα ασχοληθούμε με το πιο πρόσφατο μανικιούρ που έκανε και το οποίο μας έχει ξετρελάνει. Σίγουρα, κι εσύ έτσι θα αισθανθείς μόλις το δεις.

Η Hailey, λοιπόν, δεν επέλεξε ένα nail art περίεργο ή πολύπλοκο, αλλά έβαψε τα νύχια της σε ένα συγκεκριμένο χρώμα. Ένα χρώμα, που ναι μεν είναι σκούρο και ιδανικό για τον χειμώνα, όμως δεν είναι συνηθισμένο, όπως το μαύρο, το μπλε ή το μπορντό. Σε κρατάμε σε αγωνία;

Λοιπόν, το supermodel έβαψε τα νύχια του σε καφέ χρώμα και συγκεκριμένα σε ένα καφέ που κινείται ανάμεσα στη σοκολάτα και τη μόκα. Κάνε το εικόνα… Απίστευτο δεν είναι; Στην παρακάτω gallery μπορείς να το παρατηρήσεις πολύ καλά και -φυσικά- να ανακαλύψεις τα τέσσερα βερνίκια που σου προτείνουμε, ώστε να πετύχεις το ίδιο αποτέλεσμα με τη Hailey Bieber. Κάνε scroll και… εντυπωσιάσου κι εσύ, όπως κι εμείς!

Διάβασε ακόμα: 5 nail art και 5 βερνίκια για να βάψεις μόνη σου τα νύχια στο σπίτι

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved