Shopping Guide: Tα καλύτερα προϊόντα φρυδιών για το νεσεσέρ σου

Βρήκαμε τα προϊόντα φρυδιών που πρέπει να είναι στην επόμενη λίστα αγορών σου.

Εμείς τα κορίτσια έχουμε μια ιδιαίτερη αγάπη στην ομορφιά και όλα τα σχετικά με αυτήν. Με λίγα λόγια δώσε μας κρέμες, καλλυντικά, σκιές ματιών ή εντυπωσιακά κραγιόν και πάρε μας την ψυχή.

Το μακιγιάζ είναι τρόπος ζωής για τις περισσότερες και όλες ψάχνουμε συνεχώς τι είναι στη μόδα αυτή τη στιγμή για να το εντάξουμε κι εμείς με τη σειρά μας στις καθημερινές μας εμφανίσεις. Όπως σου έχουμε πει ήδη πολλές φορές( θα στο ξαναπούμε όμως) τα φρύδια σου είναι η κορνίζα του προσώπου. Τι σημαίνει αυτό; Με λίγα λόγια τα φρύδια σου είναι αυτά που θα τονίσουν το βλέμμα, θα δώσουν ένταση και θα σε αναδείξουν. Αντίθετα ένα λάθος σχήμα φρυδιού είναι ικανό να σε παραμορφώσει και να αλλοιώσει ακόμη και τα καλύτερα χαρακτηριστικά σου.

Το τέλειο φρύδι είναι αυτό που ορίζει η συμμετρία του προσώπου σου. Ένα πολύ σημαντικό στάδιο το οποίο οι πιο πολλές κοπέλες κάνουν λάθος είναι η αφαίρεση των φρυδιών. Αν βγάζεις μόνη σου τα φρύδια καταλαβαίνεις πολύ καλά τι εννοώ. Οι περισσότερες καταλήγουν με πολύ λεπτότερο φρύδι από αυτό που θα έπρεπε και το αποτέλεσμα είναι κάθε άλλο παρά κολακευτικό. Γι’ αυτό πρέπει να εμπιστεύεσαι κάποια ειδικό ή έστω κάποια που ξέρει καλά να αποτριχώνει φρύδια. Θα τα βρεις μέσα σε λίγα λεπτά με ένα κλικ από το κινητό ή τον υπολογιστή σου και σε λίγες μέρες θα βρίσκονται στην πόρτα σου.

Τώρα όμως που τα σαλόνια ομορφιάς παραμένουν κλειστά, η περιποίηση πρέπει να γίνει εξ’ ολοκλήρου από σένα. Το μακιγιάζ φρυδιών είναι ιδιαίτερα εύκολη υπόθεση που δεν απαιτεί πολύ κόπο ούτε πολλά χρήματα. Ας πούμε με ένα μολύβι φρυδιών μπορείς να κάνεις μεγάλες και εντυπωσιακές αλλαγές. Δεν χρειάζεται να ανησυχείς καθόλου αφού υπάρχουν πολλά προϊόντα στην online αγορά τα οποία θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις ωραία φρύδια ή να βελτιώσεις το σχήμα που ήδη έχεις.

Παρακάτω θα βρεις τα καλύτερα προϊόντα φρυδιών που συγκεντρώσαμε για εσένα ώστε να αγοράσεις αυτό που σου ταιριάζει.

brow1

URBAN DECAY

BROW2

ERRE DUE

BROW4

MAC

BROW5

SMASHBOX

BROW3

ERRE DUE

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved