Shopping guide: Τα ωραιότερα velvet φορέματα για να εντυπωσιάσεις στο Χριστουγεννιάτικο πάρτι

Το βελούδινο θα δώσει αυτόματα ένα glam στην εμφάνισή σου!

Δεν καταλαβαίνεις γιορτές και Χριστούγεννα αν δε φορέσεις βελούδο. Ωραία τα κοσμήματα, το glitter και οι λάμψεις σε κάθε εκδοχή τους, αλλά ένα βελούδινο fashion item είναι απαραίτητο την εορταστική περίοδο. Αυτό είναι κανόνας!

Η αλήθεια, όμως, είναι ότι για να βρεις το κατάλληλο βελούδινο ρούχο πρέπει να κάνεις σωστή έρευνα αγοράς. Πρέπει να πάρεις ένα εντυπωσιακό κομμάτι, το οποίο θα φοράς και τα επόμενα χρόνια. Τι, νόμισες ότι θα το φορέσεις μόνο μία φορά; Όχι, βέβαια. Επιλέγοντας διαφορετικά κοσμήματα κάθε φορά μπορείς να δημιουργήσεις διαφορετικά looks και κανένας δε θα καταλάβει ότι έχεις φορέσει παραπάνω από μία φορά το ίδιο φόρεμα. Το trick εδώ είναι να είσαι δημιουργική με το styling.

Ένα βελούδινο φόρεμα μπορείς να το φορέσεις με τις over-the-knee φλατ μπότες σου, με τις μπαλαρίνες σου ή με τα μποτάκια σου. Επίσης, κάθε φορά μπορείς να το ταιριάζεις με διαφορετικό καλσόν και με άλλο πανωφόρι.

Αλλά αυτή τη χρονική στιγμή ξέρουμε ότι αναζητάς το απόλυτο velvet dress. Και επειδή εμείς σε σκεφτόμαστε, έχουμε κάνει την απαραίτητη έρευνα αγοράς και σου προτείνουμε παρακάτω τα πιο εντυπωσιακά βελούδινα φορέματα!

ASOS 2

Γκρι φόρεμα με όγκους στα μανίκια, ASOS

MARKS SPENCER

Εφαρμοστό μίνι φόρεμα από βελούδο, MARKS & SPENCER

HM

Μπλε φόρεμα, H&M

TOPSHOP

Μίνι μαύρο φόρεμα, TOPSHOP

MANGO

Ασύμμετρο βελούδινο φόρεμα, MANGO

TOPSHOP 2

Φλοράλ velvet φόρεμα, TOPSHOP

HM 2

Puff-sleeved φόρεμα, H&M

ASOS

Midi πράσινο φόρεμα, ASOS

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved