Έχεις γενέθλια; Σου προτείνουμε 2 outfits για να ξεχωρίσεις

Ιδέες για να εντυπωσιάσεις την ημέρα των γενεθλίων σου.

Όλες μας όταν πλησιάζουν τα γενέθλιά μας έχουμε τεράστια χαρά και ανυπομονούμε να έρθει αυτή η μέρα. Το ίδιο σκέφτεσαι και εσύ. Μην πας να κρυφτείς.

Εκείνη την ημέρα όλο και κάποιο πάρτι έκπληξη θα οργανώσουν οι φίλοι σου, μπορεί να προκύψει μία έξοδος ή ακόμα μπορεί κι εσύ να οργανώσεις ένα πάρτι στο σπίτι σου για να σβήσεις την τούρτα.

Συνήθως, ως Παρθενάκι που είσαι για να έχεις γενέθλια τώρα, θα έχεις οργανώσει το πάρτι σου στην εντέλεια μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Το hot ζήτημα εκείνης της ημέρας είναι ΤΙ ΘΑ ΦΟΡΕΣΕΙΣ. Δε θες να είσαι ούτε υπερβολική, αλλά ούτε και πολύ απλή. Σαφώς και θες να ξεχωρίζεις ως εορτάζουσα, οπότε πρέπει να είσαι κάπως πιο εντυπωσιακή από τις άλλες φίλες σου. Σαν πολλά δε μαζεύτηκαν;

Για να μην ταλανίζεις άλλο το κεφάλι σου με το τι πρέπει να φορέσεις, σκεφτήκαμε εμείς δύο outfits που ταιριάζουν απόλυτα στην ημέρα των γενεθλίων σου.

OUTFIT 1

Φόρεσε ένα φλοράλ μίνι φόρεμα σε γραμμή Α και συνδύασε το με sneakers. Στα μαλλιά σου προτίμησε να φορέσεις μαύρη στέκα.

Φλοράλ φόρεμα ASOS

Φλοράλ φόρεμα, ASOS

Μαύρη στέκα HM

Μαύρη στέκα, H&M

OUTFIT 2

Εναλλακτικά, επίλεξε ψηλόμεση παντελόνα με logo T-shirt και sneakers.

Ψηλόμεση παντελόνα FOREVER 21

Ψηλόμεση παντελόνα, FOREVER 21

T shirt με στάμπα MANGO

T-shirt με στάμπα, MANGO

Sneakers ADIDAS

Sneakers, ADIDAS

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved