Βρήκαμε τα πιο ωραία ρούχα για σένα που έχεις καμπύλες

Οδηγός αγοράς 

Αν σερφάρεις στα μεγαλύτερα sites μόδας, θα παρατηρήσεις ότι κυκλοφορούν όλα τα μεγέθη. Στο παρελθόν δυσκολευόσουν να βρεις μεγέθη πάνω από XL. Τα fashion brands πλέον φροντίζουν να κυκλοφορούν μοδάτα κομμάτια για όλους τους σωματότυπους.

Αυτή είναι λοιπόν η ευχάριστη διαφορά, το γεγονός ότι έχεις την δυνατότητα να βρεις νεανικά, μοδάτα ρούχα plus size. Εγώ θα σου πρότεινα να φορέσεις denim, στενά φορέματα, hoodies και στενά κορμάκια με όμορφα jackets. Απ' ότι καταλάβες δεν πρόκειται να σου πω να φορέσεις φαρδιά ρούχα για να κρύψεις τις ατέλειες.

Οι καμπύλες δείχνουν την θηλυκότητα μας και με τον σωστό τρόπο πρέπει να τις αναδείξεις. Φόρεσε εφαρμοστά ρούχα που να αγκαλιάζουν όμορφα το σώμα. Πρόσεξε γιατί η εφαρμογή είναι το παν. Το ρούχο δεν πρέπει να σε σφίγγει και να σε πιέζει γιατί αυτό δεν θα είναι κολακευτικό. Επίσης, διάλεξε πιο σκληρά υφάσματα όπως το jean.

Το βασικότερο όλων είναι να έχεις αυτοπεποίθηση και να νιώθεις όμορφα με τον εαυτό σου. Με αυτό το mood ότι και να φορέσεις θα είσαι μια κούκλα.

Κορμάκι με denim

plus size 2

Forever 21

plus size 1

Forever 21

90s jacket

plus size 4 copy

Forever 21

plus size 1

H&M

Denim σαλοπέτα

plus size 1 copy

Forever 21

Φόρεμα με κέντημα

plus size 2

Η&Μ

Ολόσωμη φόρμα

plus size 5

E-xclusive

plus size 6

E- xclusive

Στην gallery που ακολουθεί θα βρείς και άλλα κομμάτια, τα οποία θα σου ανανεώσουν το στυλ και την διάθεση.

Δες ακόμα Πόσο εκτιμάς τον εαυτό σου; 4 βήματα για να πιστέψεις σε σένα

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved