Η εφαρμογή που σου λέει πόση ώρα πρέπει να διαβάσεις για το κάθε μάθημα

Το app που σκέφτεσαι για εσένα

Το πρόγραμμα των μαθημάτων είναι συνήθως αρκετά πλούσιο και μπορεί να μετατρέψει τη μέρα σου σε ένα αχανές πεδίο μάχης, όπου δεν ξέρεις τι να πρωτοκάνεις και με τι να πρωτοκαταπιαστείς. Η θεωρία είναι μεγάλη, οι ασκήσεις άφθονες, με κάποιον τρόπο πρέπει όλα αυτά να μπουν σε μία σειρά, ώστε να μην αγχώνεσαι. Αυτό ακριβώς σου υπόσχεται μία εφαρμογή που περιγράφει τον εαυτό της σαν «Smart study planner», δηλαδή «σχεδιαστής έξυπνου διαβάσματος».

Το «Todait», όπως ονομάζεται το app, σε βοηθάει ώστε να αυξήσεις την παραγωγικότητά σου και να κάνεις καλύτερη και αποτελεσματικότερη διαχείριση του χρόνου σου. Αυτό σημαίνει ότι θα έχεις περισσότερο ελεύθερο χρόνο και λιγότερο άγχος, αφού μέσω της εφαρμογής θα έχεις προγραμματισμένο ο,τι έχει να κάνει με το σχολείο και τα μαθήματα.

Το Todait φτιάχνει αυτόματα το πρόγραμμά σου και χωρίζει την ύλη των μαθημάτων σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, ανάλογα με το πόση ώρα έχεις καταχωρίσει ότι θα ήθελες να αφιερώνεις στο καθένα. Σου λέει πόση ώρα έχεις διαβάσει το κάθε μάθημα, αναδιοργανώνει το πρόγραμμα αν έχεις μείνει κάπου πίσω και κρατάει ημερολόγιο με τις επιδόσεις που έχεις τον κάθε μήνα ή την κάθε εβδομάδα. Έχεις, επιπλέον, τη δυνατότητα να βλέπεις ο,τι πρέπει να κάνεις σε μία λίστα, για να τα έχεις όλα μαζεμένα, και μπορείς να δεις το διάβασμά σου και σε άλλες συσκευές, από τις οποίες μπορεί να τύχει να μπεις.

Σε αυτό το σημείο, να σου πούμε ότι είναι και δωρεάν, οπότε δεν απαιτεί από εσένα ούτε κάποιο χρηματικό ποσό για να λειτουργήσει.

Διάβασε επίσης: 3 δωρεάν εφαρμογές για να μάθεις μια ξένη γλώσσα όταν δεν έχεις δάσκαλο

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved