Πώς τα Pop it θα σε βοηθήσουν να μη γλιστράς στα χιόνια

Ούτε που φανταζόσουν πόσα πολλά πράγματα μπορείς να κάνεις με τα Pop it σου! Τα hacks είναι αμέτρητα. 

Τα παιχνίδια Pop it έχουν μπει για τα καλά στις ζωές μας, κάνοντας μικρούς και μεγάλους να κολλήσουν. Σε ό,τι σχήμα και χρώμα τα έχεις αγοράσει, το μόνο σίγουρο είναι πως αν ξεκινήσεις να παίζεις μαζί τους, δύσκολα σταματάς. Είναι το ιδανικό παιχνίδι για να αποβάλλεις το άγχος και την ένταση της ημέρας σου.

Ωστόσο, τα Pop it δε χρησιμεύουν μόνο για αυτούς τους σκοπούς. Υπάρχουν πάρα πολλά hacks που μπορείς να κάνεις με αυτά, τα οποία μάλλον δε σου έχουν περάσει καν από το μυαλό. Μην ανησυχείς, όμως. Εμείς είμαστε εδώ για σένα!

Pop it: Το παιχνίδι που θα σε κάνει να κολλήσεις

Σήμερα θα μοιραστούμε μαζί σου ένα βίντεο που θα σου δείξει μερικές super wow χειροτεχνίες για τις οποίες το μοναδικό πράγμα που θα χρειαστείς είναι ένα Pop It fidget! Tip: Πειραματίσου με διαφορετικά σχήματα ώστε να δημιουργήσεις ακόμη πιο διασκεδαστικά σχέδια.

https://www.instagram.com/p/CU_LJmhsqlN/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αυτά τα hacks απλά... δεν υπάρχουν!

Είτε το πιστεύεις είτε όχι, τα Pop it είναι μια τέλεια βάση για γλυκά και σνακ, αλλά και για παγάκια στο σχήμα του παιχνιδιού αυτού!

Ακόμη και για να φτιάξεις τις πιο μοντέρνες σαγιονάρες (για να είσαι έτοιμη για το επόμενο καλοκαίρι), που σίγουρα δε θα δεις να έχει κανείς άλλος.

Και αυτά είναι μόνο η αρχή. Φανταζόσουν ποτέ ότι με τα Pop it δεν θα... γκρεμοτσακιστείς στα χιόνια; Αμέ! Θα πάθεις πλάκα μόλις συνειδητοποιήσεις πόσα πράγματα μπορείς να φτιάξεις μέσα σε λίγα λεπτά.

Λοιπόν, τι περιμένεις; Δες το βίντεο και πάρε μαθήματα!

Cover photo: @distribuidorafernandez.ec

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved